0

Acer Liquid Jade S55 Duo

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Acer Liquid Jade S55 Duo hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Acer Liquid Jade S55 Duo

Vanaf juli 2014 hebben we kennis kunnen maken met de Acer Liquid Jade S55 Duo. Deze Acer telefoon is uitgerust met prima specificaties: een quad-core processor, een haarscherpe 13 megapixel camera en het besturingssysteem van Android, versie 4.4. Helaas blijft uw smartphone kwetsbaar voor gevaren van buitenaf en is een beschermend Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje noodzakelijk!


Een nieuwe look

Waar kunt u uw telefoon beter mee beschermen dan met een Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje? Een telefoonhoesje beschermt uw toestel in tal van situaties zodat u alle activiteiten op de telefoon zonder zorgen kunt uitvoeren. Zo biedt het hoesje om uw Acer Liquid Jade S55 Duo weerstand tegen krassen en stoten en blijven alle telefoonfuncties bruikbaar door de ingebouwde uitsparingen.

Ook in uw tas en broekzak kunt u rekenen op de beste bescherming van het Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje. Zo vormen de sleutels, de lippenstift en deodorant een groot gevaar voor de telefoon en kan de ontmoeting tussen beide voorwerpen tot vervelende of zelfs fatale schade leiden. Door uw telefoon van te voren te voorzien van een passend beschermmiddel, zoals een Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje, gaat u voorbereid op pad!


Tijd voor een match

Indien u een Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje heeft gevonden dat voldoet aan de gestelde eisen, kunt u de nieuwe outfit van uw telefoon matchen met die van uzelf. Op doordeweekse dagen trekt u uw telefoon een zakelijke beschermhoes aan, zoals een lederen flipcase of booktype. Voor de weekendoutfits vervalt de zakelijke eis en is een leuke print of design erg geschikt. Uw Acer komt met een Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje goed voor de dag en is tevens beschermd tegen schade.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Liquid Jade S55 Duo accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Liquid Jade Z hoesjes
Bekijk de Acer Liquid Z5 hoesjes
Bekijk de Acer Liquid Zest (4G) hoesjes