0

Acer Liquid Z5

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Acer Liquid Z5 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Acer Liquid Z5

De Acer Liquid Z5 is een midrange-smartphone met een vriendelijke prijs. Het toestel bevat een dual-core processor en draait op het welbekende besturingssysteem van Android. Met de 5 megapixel camera aan de achterzijde kunt u prima foto’s en selfies maken en ze vervolgens delen via diverse sociale media. Bescherm uw nieuwe maatje goed tegen de gevaren van buitenaf met behulp van een Acer Liquid Z5 hoesje.


Matchen maar!

De kans is groot dat u uw telefoon gedurende de hele dag met u mee draagt, waarheen u ook gaat. Door hem te voorzien van een leuk Acer Liquid Z5 hoesje kunt u uw toestel in één keer omtoveren naar een fashionable accessoire. De kleur en de print van het hoesje kunt u matchen met de rest van het outfit, zodat het geheel er verzorgd uitziet. Daarnaast biedt het Acer Liquid Z5 hoesje ook de mogelijkheid om uw eigen stijl erin door te voeren.


Onderweg

De smartphone is erg kwetsbaar voor gevaren van buitenaf, onder andere tijdens het reizen. Of u nu de trein pakt, op de fiets springt of lopend op pad gaat, uw Acer heeft absoluut behoefte aan een Acer Liquid Z5 hoesje. Deze hoes biedt zowel bescherming tegen krassen, stoten, vuil, regen en zon, zodat u zonder enige zorgen van A naar B kunt reizen. Daarnaast kunt u uw smartphone eenvoudig in uw tas of broekzak opbergen omdat het hoesje van uw Acer Liquid Z5 weerstand biedt tegen sleutels en andere gevaren.


Langer mee

tot slot verlengt het Acer Liquid Z5 hoesje de levensduur van uw smartphone. Zolang u consistent gebruik maakt van de hoes, geniet u elk moment van de dag van optimale bescherming. Tijdens een valpartij absorbeert het Acer Liquid Z5 hoesje de hardste schokken en bij het neerleggen op tafel worden krassen voorkomen. Daarnaast biedt de hoes een extra beschermlaag tegen stoten zodat het interne mechanisme ongestoord zijn gang kan blijven gaan.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Liquid Z5 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Liquid Z5 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Liquid Z5 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Liquid Zest (4G) hoesjes
Bekijk de Google Pixel hoesjes
Bekijk de Google Pixel XL hoesjes