Winkelwagen

Fotolenzen

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u fotolenzen voor alle smartphones ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Fotolenzen voor uw smartphone

De meeste smartphones zijn uitgerust met een paar uitstekende camera’s. De megapixels liegen er niet om, een telefooncamera gaat steeds meer richting een digitale camera. Toch doet een smartphonecamera op een aantal punten nog onder aan zo’n digitale camera. De lens is minder scherp, de zoomkwaliteit is vaak niet goed en een groothoeklens ontbreekt. Middels een handige fotolens compenseert u deze tekortkomingen en functioneert de smartphone als een heuse digitale camera.


Kwaliteit staat centraal

Het doel van een fotolens is het verbeteren van de kwaliteit van uw smartphonecamera. De zoomfunctie is vrij slecht en levert vaak zeer onscherpe beelden op. Voor uw gevoel houdt u zelfs maar één megapixel over als u volledig inzoomt en dat is meer dan zonde. Met een handige fotolens heeft u dit probleem zo getackeld en kunt u op een waardig niveau gebruikmaken van de zoomfunctie van uw toestel. Ditzelfde geldt voor de kijkhoek van uw camera. Professionele apparatuur is vaak voorzien van een groothoeklens of een fish eye, zodat u uw volledige omgeving in volle glorie vastlegt. De fotolens compenseert deze tekortkoming van uw smartphonecamera en is zeker van toegevoegde waarde als u regelmatig foto’s maakt.


Groot voordeel

Uw toestelcamera vormt een gouden duo met een opzetlens, dat zult u direct merken. Ze zijn zeer licht in gewicht, vormen samen een on-the-go camera en zijn bovendien ieder moment klaar voor actie. U klikt de fotolens super eenvoudig op uw normale camera en profiteert direct van een enorme kwaliteitsverbetering. Daarnaast is zo’n opzetlensje een stuk lichter in gewicht dan een gemiddelde spiegelreflex en pakt u daar als amateurfotograaf een enorm voordeel bij.


Stabiel beeld

De combinatie van een statief en een fotolens biedt uitkomst als u vanuit stilstand fotografeert. Een scherp beeld is uiterst belangrijk om de kwaliteit van de foto te waarborgen. Ook hier heeft u weer de keuze uit het soort fotolens dat u gebruikt. Een optische zoom als u regelmatig verre afstand foto’s maakt en een wide angle of fish eye als u, als toerist bijvoorbeeld, zoveel mogelijk omgeving op het kiekje vastlegt.


Bekijk de Activity trackers
Bekijk de Virtual Reality brillen
Bekijk de Selfie sticks