Blog

 1. Nederlanders en de zoektocht naar Valentijnscadeaus!

  Nederlanders en de zoektocht naar Valentijnscadeaus!

  Valentijnsdag. De een vindt het commercieel gedoe, de ander smelt al weg bij de gedachte. In
  aanloop van 14 februari deden wij van Smartphonehoesjes.nl onderzoek naar de zoekopdrachten
  van Nederlanders rondom de dag van de liefde.


  Wat blijkt: een cadeau zoeken voor een man is veel moeilijker dan voor een vrouw. De zoekterm
  ‘valentijnscadeau voor haar’ kende in februari vorig jaar 141.000 zoekopdrachten. ‘Valentijnscadeau
  voor hem’ werd meer dan twee keer zo vaak ingetikt in de zoekmachine: 392.000 keer.


  De cadeau’s waar het meest op worden gezocht?
  - Bloemen
  - Parfum
  - Lingerie
  - Chocolade


  Inspiratie nodig voor het perfecte Valentijnscadeau voor jouw geliefde? Wij doen een paar
  suggesties:


  Emotionele waarde belangrijker
  Een heel duur cadeau? Dat is niet meer van deze tijd. De emotionele waarde van een cadeau om je
  liefde te uiten is veel belangrijker.

  Lees meer
 2. Onderzoek: zoveel Nederlanders gebruiken hun smartphone in het verkeer

  Onderzoek: zoveel Nederlanders gebruiken hun smartphone in het verkeer

  Even snel spieken op je smartphone terwijl je onderweg bent met de auto? Dan ben je echt niet de enige. Uit ons onderzoek komt namelijk naar voren dat 58% van de Nederlanders dit doet. Hiervoor werden meer dan 1.000 respondenten ondervraagd.

  Lees meer
 3. Hoe kies ik de juiste oplader voor mijn iPhone?

  Hoe kies ik de juiste oplader voor mijn iPhone?

  Hoe kies ik de juiste oplader voor mijn iPhone?

  Sinds 2020 heeft Apple de controversiële beslissing genomen om geen adapter meer te leveren bij hun iPhones, zodat zij in 2030 volledig Co2-neutraal worden. Het Amerikaanse bedrijf beweert dat men genoeg opladers heeft. Daarnaast verklaren zij dat ze meer doosjes iPhones in één keer kunnen vervoeren vanwege het verminderde volume. Wél leveren zij een USB-C naar lightning kabel die compatibel is met een USB-C adapter. Hiermee kun je jouw iPhone snelladen. 


  Welke oplader kies jij? 

  De keuze is tegenwoordig reuze voor wat betreft het opladen van jouw iPhone. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en daarom willen wij je graag helpen met het vinden van de geschikte oplader. Zo kun je jouw telefoon opladen met een adapter en kabel. Je hebt dan de keuze tussen een ´traditionele´ oplader met USB-A aansluiting, een snellader met een USB-C aansluiting of een combinatie van laatstgenoemden. Dit kan

  Lees meer
 4. Hoe kies je de beste telefoonhouder voor de auto, fiets of scooter?

  Hoe kies je de beste telefoonhouder voor de auto, fiets of scooter?

  Hoe kies je de beste telefoonhouder? 

  Een telefoonhouder komt altijd van pas: of je nu op de fiets zit of aan het autorijden bent. Je telefoon blijft stevig en stabiel staan, waardoor jij je kunt focussen op de weg én je telefoon in de gaten kan houden. Dit accessoire is dus niet alleen handig om je telefoon stil te houden, het zorgt er ook voor dat je veilig aankomt op je eindbestemming. We weten allemaal hoe gevaarlijk het is om met je telefoon in de hand te rijden of fietsen. Je krijgt er dan ook niet voor niets een boete voor. Tegenwoordig zijn er talloze telefoonhouders op de markt. Ze zijn geschikt voor verschillende vervoersmiddelen, maar ook het bevestigen is bij elke houder anders. Door de diversiteit is het niet makkelijk om de juiste houder te vinden. Iedereen heeft andere wensen en voorkeuren. Om de keuze wat makkelijker te maken, vind je hieronder een uitgebreide uitleg die je hopelijk helpt om de beste telefoonhouder voor in de auto en op de fiets te vinden!

  Lees meer
 5. Mobiel betalen: zo werkt het en zo stel je het in

  Mobiel betalen

  Mobiel betalen: zo werkt het en zo stel je het in

  De portemonnee wordt langzaam maar zeker vervangen door de smartphone. 46 procent van de Nederlanders laat de portefeuille namelijk regelmatig thuis nu je met je smartphone kan pinnen, blijkt uit onderzoek van Smartphonehoesjes.nl onder meer dan 1.100 respondenten.

   

  Hoe werkt het

  Sneller betalen dan met je telefoon kan eigenlijk niet. Ontgrendel je telefoon, je pasje komt digitaal tevoorschijn en daarna hoef je alleen nog maar je telefoon op het pinapparaat te leggen en je hebt betaald. Je portemonnee is dus overbodig. Bij kleine betalingen hoef je de betaling niet goed te keuren. Bij hogere bedragen moet dit door middel van een pincode, vingerafdruk of een gezichtsscan.

  Lees meer
 6. De 5 handigste fietsaccessoires

  handige fietsaccessoires

  Op zoek naar comfort en gemak tijdens het fietsen? Kijk dan snel naar de meest handige fietsaccessoires voor het voorjaar!

  Lees meer
 7. 43% van de Nederlanders heeft een torenhoge schermtijd, tijd om er iets aan te doen?

  schermtijd instellen

  43% van de Nederlanders heeft een torenhoge schermtijd, tijd om er iets aan te doen?

  Hoe zit het met jouw schermtijd? In maart vroegen wij 1123 Nederlanders naar hun telefoongebruik. Wat blijkt? Ruim 70% zit meer dan 2 uur per dag op zijn of haar telefoon. 41% van de ondervraagde grootgebruikers vindt dit normaal. Als we kijken naar de hele groep respondenten geeft bijna de helft aan dat ze wel wat minder op hun telefoon willen zitten. En geeft 9% aan dat het vooral door de pandemie komt. Maar hoe fix je dat? Hoe verlaag je jouw schermtijd? Lees het hier!

  Wat is mijn schermtijd?

  We scrollen wat af. Uit ons onderzoek blijkt dat slechts 5% maximaal een uurtje zijn of haar telefoon gebruikt. 25% zit maximaal 2 uur op hun smartphone en nog een

  Lees meer
 8. De beste draadloze oordopjes voor 2023

  beste draadloze oordopjes

  Klaar met die vervelende knoop in je oortjes en op zoek naar gemak? Kijk dan hier voor de beste draadloze oordopjes voor 2022!

  Lees meer
 9. De nieuwste en leukste telefoonhoesjes met koord

  telefoonhoesjes met koord

   Je handen vrij, dat wil iedereen. Met onze hoesjes met koord kun je eenvoudig je smartphone meenemen. Zonder jas, tas of volle handen. Ontdek snel ons aanbod!

  Lees meer
 10. Wat is PU-leer en waarom wil ik dat?

  pu leer

  Ontdek wat PU-leer is en welke voordelen er aan hangen. We leggen uit waar PU leder vandaan komt en waarom een hoesje van PU-leer een goed idee. Krijg antwoord op al je vragen!

  Lees meer
Pagina