Blog

 1. BFF hoesjes: smartphonehoesjes voor jou en je beste vriendin(nen)

  BFF hoesjes

   Hier vind je best friends hoesjes om aan iedereen te laten zien dat jullie BFF’s zijn! We hebben van alles: BFF hoesjes voor 2 of 3 vrienden of vriendinnen. 

  Lees meer »
 2. Matchende hoesjes voor al je apparaten

  Matchende hoesjes voor al je apparaten

  Match je telefoon met je AirPods, Buds, Macbook, laptop, e-reader, iPad, tabler, Samsung watch, en al het andere. Wij hebben een paar mooie series op een rij gezet. Zo kun je al je apparaten matchen en shinen op kantoor of op school. 

  Lees meer »
 3. Beste iPhone 11 hoesje voor jouw toestel

  Beste iPhone 11 hoesjes voor jouw toestel

   Je iPhone 11 verdient het beste hoesje en die vind je hier! Lees snel meer over iPhone 11 Pro (Max) hoesjes en vind er een die bij je past. 

  Lees meer »
 4. De beste iPhone 12 hoesjes op een rij

  De beste iPhone 12 hoesjes op een rij

  Hier vind je allemaal verschillende hoesjes voor de iPhone 12 en alle varianten in iPhone 12 reeks. We hebben honderden hoesjes voor de iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Max en iPhone 12 Pro. Ontdek snel welke de beste is.

  Lees meer »
 5. 9 goedkope telefoonhoesjes voor jou

  goedkope hoesjes

  Goedkope telefoonhoesjes? Say no more! Smartphonehoesjes.nl biedt allerlei soorten hoesjes aan, voor ieder wat wils en voor elke portemonnee. In dit blog laten we zien dat er allerlei goedkope telefoonhoesjes zijn in verschillende categorieën.

  Lees meer »
 6. Top 6 popsockets: goedkoop en hartstikke leuk

  Top 6 popsockets: goedkoop en hartstikke leuk

  Jij wilt een PopSocket: goedkoop én handig. Dan ben je bij ons op het goede adres. In onze assortiment vind je ruim 100 goedkope PopSockets. Hier vind je de populairste van dit moment.

  Lees meer »
 7. Hulp bij het kiezen van de beste telefoonhouder

  Hulp bij het kiezen van de beste telefoonhouder

  Of je nou in de auto zit of aan het fietsen bent. Een telefoonhouder komt altijd van pas. Je telefoon blijft stevig en stabiel staan, waardoor jij je kunt focussen op de weg én je telefoon in de gaten kan houden. Dit accessoire is dus niet alleen handig om je telefoon stil te houden, de accessoire zorgt er ook voor dat je veilig aankomt op je eindbestemming. We weten allemaal hoe gevaarlijk het is om met je telefoon in de hand te rijden. Zowel met de auto als met de fiets. Je krijgt er dan ook niet voor niets een boete voor. Tegenwoordig zijn er talloze telefoonhouders op de markt. Ze zijn geschikt voor verschillende vervoersmiddelen, maar ook het bevestigen is bij elke houder anders. Door de diversiteit is het niet makkelijk om de juiste houder te vinden. Iedereen heeft andere wensen en voorkeuren. Om de keuze wat makkelijker te maken, vind je hieronder een uitgebreide uitleg die je hopelijk

  Lees meer »
 8. Alles over smartwatch bandjes

  Alles over smartwatch bandjes

  Sinds een aantal jaar zijn smartwatches enorm populair. Niet gek ook, want je kunt er ontzettend veel mee doen. Je stappen tellen, aantal verbrande calorieën bijhouden, je slaapritme bekijken en ga zo maar door. Bij sommige varianten is het zelfs mogelijk om je WhatsApp berichten en dergelijke te lezen! In een tijd dat fit en gezond zijn belangrijk is, kan een smartwatch net voor dat duwtje in de rug zorgen. Je wilt graag je stappendoel behalen, dus je gaat even een extra rondje lopen. Deze beweging is goed voor zowel je fysieke al mentale gezondheid. Ook die extra tijd buiten doet veel mensen goed. Alleen maar redenen waarom deze gadget erg in trek is. Nu smartwatch bandjes steeds populairder worden, komen er ook steeds meer vragen naar boven. Welke type bandjes zijn er? Kun je smartwatch bandjes verstellen? Kun je smartwatch bandjes vervangen? En ga zomaar door. Om al deze vragen bij je

  Lees meer »
 9. Welke oplader heb ik nodig?

  Welke oplader heb ik nodig?

  Wil je een nieuwe oplader kopen? Dan is het belangrijk dat je de juiste oplader koopt die past bij jouw smartphone. Dit klinkt natuurlijk heel logisch, maar het is lastiger dan je denkt. Er zijn tegenwoordig talloze opladers te vinden, wat de keuze niet makkelijker maakt. Welke opladers zijn er dan precies? Om te beginnen heb je verschillende opladers voor Apple producten en voor Android producten. Het is dus niet mogelijk om met een Apple oplader je Android telefoon op te laden of andersom. Vanaf de iPhone 5 zijn alle iPhone voorzien van een Lightning aansluiting. Dit maakt het kopen van een iPhone oplader makkelijker. Je kunt eigenlijk niet fout gaan! Bij Android telefoons ligt dit wat ingewikkelder. De meeste nieuwe Android toestellen zijn voorzien van een USB-C aansluiting. Goedkopere en oudere Android toestellen zijn voorzien van een Micro-USB aansluiting. Een manier om deze twee aansluitingen

  Lees meer »
 10. Alles wat je wilt weten over screenprotectors

  Alles wat je wilt weten over screenprotectors

  Je wilt natuurlijk je smartphone zolang mogelijk in de allerbeste staat houden. Met een hoesje bescherm je de behuizing van je smartphone, maar ook het beeldscherm heeft goede bescherming nodig. Daarom is een goede screenprotector echt een aanrader. Maar hoe werkt een screenprotector precies en welke verschillen zijn er? Dat leggen

  Lees meer »

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!