telefoonhoesjes met koord

De nieuwste en leukste telefoonhoesjes met koord

Telefoonhoesjes met koord zijn ideaal voor het mooie weer. Dagje strand, naar een festival of een wandeling door de natuur. Met een telefoonhoes met koord hoef je geen tas of jas mee. Je hoesje met koord is alles wat je nodig hebt, want je kunt eenvoudig je telefoon meenemen. Je hebt je handen vrij! Lees hier hoe een telefoonhoesje met koord werkt, wat de voordelen zijn en welke hoesjes met koord wij allemaal aanbieden. 

De voordelen van een hoesje met koord

Een telefoonhoesje met koord heeft tal van voordelen en redenen waarom jij er vandaag nog eentje wilt bestellen.

  • Je hebt altijd je handen vrij. 
  • Je raakt je telefoon minder snel kwijt. 
  • Je hoeft geen tas of jas mee om je telefoon in te doen. 
  • Ideaal voor op het strand, festival of een wandeling. 

 

 

De nieuwste telefoonhoesjes met koord

We breiden regelmatig ons aanbod uit met nieuwe producten. Dus ook nieuwe hoesjes met koord. Het aanbod met telefoonhoesjes met koord wordt daarom steeds groter. Voor ieder wat wils. Dit zijn de nieuwste: 

De bestverkochte telefoonhoesjes met touw

Wij noemen hoesjes met touw een telefoonhoes met koord. Maar niet iedereen. Als je zoekt op telefoonhoesje met touw, kom je bij de hoesjes met koord. Dit zijn de telefoonhoesjes met koord die wij het meest verkopen. Het laatste hoesje is een fotohoesje met koord. Deze kun je zelf ontwerpen. Zo heb je een uniek hoesje met koord!

Hoe werkt een telefoonhoes met koord?

We bieden twee soorten hoesjes met koord aan. 

  • Hoesjes waar het touw al aan bevestigd is. Je koopt het dus twee in één. Deze kun je het beste niet uit elkaar halen, dan maak je de constructie minder stevig. En je wilt natuurlijk voorkomen dat je telefoon van de koord af valt.
  • Losse koordjes die je aan elk hoesje kunt bevestigen. Zo kun je elke combinatie maken die je maar wilt! En als je even geen touw nodig hebt, kun je deze makkelijk verwijderen.