zoek mijn iphone

Zoek mijn iPhone: zo werkt het

Waar is mijn telefoon? Als je je iPhone kwijt bent en moet zoeken, ben je niet blij. Gelukkig kun je met de app Zoek mijn je iPhone weer terug vinden. Mits je deze optie aan hebt staan. In dit blog leggen we uit hoe je dit allemaal aanzet, hoe je jouw telefoon of ander apparaat toevoegt en het weer kunt vinden. Vind mijn iPhone snel!

Het belangrijkste: zoek mijn telefoon

Met een iCloud-account kun je jouw telefoon vinden via de website icloud.com/find. Hier kun je inloggen met je iCloud-account en je telefoon zoeken op de kaart die verschijnt. Als er offline staat, is het niet duidelijk waar je apparaat is en wordt de laatst bekende locatie getoond. 

Hoe werkt Vind mijn iPhone?

De Zoek mijn app gebruikt iCloud om te achterhalen waar je telefoon is. Met je iCloud-account kun je altijd inloggen op andere apparaten en met GPS achterhalen waar jouw iPhone is. Het is belangrijk dat je de app eerst installeert en activeert. 

'Zoek mijn iPhone' van iemand anders

Om de iPhone van iemand anders te zoeken, moet je wel onderdeel zijn van hetzelfde gezin. In de app Zoek mijn kun je aangeven wie er allemaal in jouw gezin zit en wie dus toegang heeft tot de locatie van jouw apparaat of apparaten. Als jullie dit hebben gedaan (wel eerlijk oversteken natuurlijk), staat het apparaat van je moeder, vader, kind, partner of sibling in de lijst met jouw apparaten. Als je hierop klikt, vind je de locatie van hun apparaat. Je kunt niet de iPhone zoeken van je vrienden, want die zitten niet in je gezin.

Waar is mijn iPhone, iPad, Macbook, sleutels, handtas, hond of broek?

Ben jij iemand die altijd alles kwijt raakt? Die de deur uitgaat zonder tas, bij zijn fiets staat zonder sleutels of op kantoor komt zonder laptop? Dan zijn de Airtags iets voor jou. Je kunt deze aan je spullen hangen met onze Airtag hoesjes. Zo raak je nooit meer iets kwijt!

 

Bekijk deze Apple producten eens: