Het verhaal van Arnout

Begin 2020 kregen wij bij Smartphonehoesjes.nl een bijzonder verzoek van een collega: kunnen jullie mij helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d’HuZes? We brachten een unieke collectie Alpe d'HuZes telefoonhoesjes uit en haalden maar liefst €2.390,- op. Op 6 juni 2024 staat onze collega Arnout opnieuw aan de start om Alpe d’HuZes te fietsen. “Minstens 3 keer omhoog!”, al zegt hij zelf. Arnout gelooft dat we door met elkaar te strijden ervoor kunnen zorgen dat er in de toekomst niemand meer dood hoeft te gaan aan de vreselijke ziekte. Een heel mooi motto, waar we als organisatie graag opnieuw aan bijdragen! Samen, als bedrijf, hebben we immers een stuk groter bereik dan alleen!

Wat is Alpe d'HuZes?

Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Daarnaast wordt dit geld besteed aan verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op donderdag 6 juni 2024 gaan er maar liefst 5000 deelnemers de berg omhoog. Dit mag fietsend, wandelend of hardlopend, maximaal zes keer in totaal. Ze stralen allemaal hetzelfde motto uit: opgeven is geen optie!

Collectie voor Alpe d'HuZes

Hoe gaat Smartphonehoesjes.nl dan bijdragen aan dit bijzondere goede doel? Arnout heeft een aantal unieke hoesjes ontworpen die allemaal in het teken staan van Alpe d’HuZes. Voor ieder verkocht hoesje doneren wij €10,- aan het goede doel! Op deze manier konden wij bij Arnout's deelname in 2022 al het prachtige bedrag van €2.390,- doneren. Lukt het om dit bedrag dit jaar te overtreffen? Het totaalbedrag wordt hier maandelijks geüpdate, dus houd onze pagina in de gaten!

Mogelijkheden

Jouw (finish) foto op een hoesje

Alpe d'HuZes

AD6.

Wil jij zo'n uniek hoesje bestellen?

Alle Alpe d'HuZes telefoonhoesjes ontwerp je eenvoudig zelf in onze ontwerptool. Je volgt hiervoor het onderstaande stappenplan. Dankzij de samenwerking met onze partner Printlane kunnen wij precies zien hoeveel hoesjes er ontworpen zijn met het Alpe d'HuZes design, zodat we voor iedere bestelling €10,- doneren aan het goede doel. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Arnout via [email protected] of kom langs op de deelnemersmarkt in Hart van Holland te Nijkerk (25 februari) of Papendal te Arnhem (28 april), dan maken we er samen een fantastisch hoesje van!

1.

Ga naar onze ontwerptool.

2.

Selecteer je toestel, kies het type hoesje dat je wilt bedrukken en klik op ontwerp.

3.

Klik op 'Illustratie' en vervolgens op 'kies een illustratie', zoek op Alpe en kies de illustratie van je voorkeur.

4.

De afbeelding wordt geplaatst en je kunt deze eventueel nog wat vergroten of verkleinen (indien nodig)

5.

Klik op de groene knop om het hoesje aan de winkelmand toe te voegen.

6.

Je kunt je bestelling nu afronden. Wij doneren nu €10,- aan het goede doel!