Het verhaal van Joey

Update: er zijn 583 hoesjes verkocht, wat betekent dat de teller nu op €5.830,- staat!

In het najaar van 2019 werden wij benaderd door Stichting Kanjerwens: een organisatie die zich inzet om een onvergetelijke dag te bezorgen aan zieke kinderen. Begin oktober is Joey bij ons op bezoek geweest. Een echte professional, merkten we al snel, want Joey was al helemaal thuis in de hoesjes business. Thuis ontwierp hij zijn eigen hoesjes en bespoot deze met graffiti. Daar konden wij nog wat van leren! Op de Kanjerwensdag heeft Joey samen met onze designer een hoesje ontworpen. In eerste instantie zou Joey dit hoesje mee naar huis krijgen en was het daarmee gedaan. Als verrassing hebben we besloten om het hoesje ook toe te voegen aan ons assortiment en te verkopen op Smartphonehoesjes.nl De opbrengst van dit hoesje zou volledig gedoneerd worden aan een goed doel naar keuze. Hier hoefde Joey maar kort over na te denken: het Prinses Máxima Centrum.

Een verrassing voor het Prinses Maxima Centrum

Op 31 december hebben we de balans opgemaakt: maar liefst 93 hoesjes verkocht met een totaalbedrag van €1.180,60! Dit bedrag hebben wij verdubbeld en gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum. Nadat Joey goed nieuws had ontvangen op één van zijn maandelijkse checks, werden de behandelend artsen en familie bij elkaar geroepen. Samen met Joey hebben we de cheque t.w.v. maar liefst €2.361,20 overgedragen aan zijn behandelend arts. Als het aan Joey lag, zou dit geld besteed worden aan leuke playstation games én de ouder-kind kamers.

Nieuwe collectie

“Wat nu?” dachten we… Deze campagne is zo goed ontvangen en heeft voor zoveel enthousiasme gezorgd, dat willen we nog een keer! Tijd voor een nieuwe collectie dus. Begin 2020 zijn we weer met z’n allen om de tekentafel gekropen. We wilden drie hoesjes ontwerpen, die zowel voor mannen als vrouwen geschikt zouden zijn. Dat is gelukt! De drie hoesjes passen zowel qua kleur als qua boodschap goed bij elkaar: hou vol, wees sterk en probeer kracht te halen uit elk fijn moment! Deze collectie is heel 2020 verkrijgbaar via Smartphonehoesjes.nl. Voor elk verkocht hoesje doneren wij €10,- aan het Prinses Máxima Centrum. Help jij ons mee om opnieuw een prachtig bedrag op te halen?

Fight

Enjoy

Be Strong

Joey heeft zelf langere tijd in het Prinses Máxima Centrum gelegen en heeft enorme bewondering voor de artsen. Op deze manier wilde hij graag wat terug doen. Wat hij vooral bijzonder vond, waren de ouder-kind kamers, die pas recentelijk gebouwd zijn. Deze ouder-kind kamers zijn voorzien van een eigen ouderverblijf, zodat de ouders dag- en nacht bij hun kind kunnen zijn. Op deze manier wordt geprobeerd om de ziekenhuisomgeving in te ruilen voor een veilige, huiselijke omgeving, waarbij de ouders altijd in de buurt zijn. Joey en zijn familie hebben hier helaas zelf geen gebruik van kunnen maken, maar gunnen dit alle andere kinderen enorm.

Is het hoesje niet beschikbaar voor jouw toestel? Dan kun je het hoesje zelf ontwerpen in onze ontwerptool! Dankzij de samenwerking met onze partner Colorlab kunnen wij precies zien hoeveel hoesjes er ontworpen zijn met Joey's design, zodat we ook bij deze bestellingen €10,- doneren aan het goede doel.

STAP 1

Ga naar onze ontwerptool en selecteer een hoesje voor jouw toestel.

STAP 2

Ga naar "illustraties", zoek op 'kanjerwens' en selecteer één van de vier ontwerpen van Joey.

STAP 3

Voeg het ontwerp toe aan je winkelwagentje en reken het product af. Wij doneren nu €10,- aan het goede doel.