De beste bescherming voor uw smartphone en tablet

 

UAG, de redder in nood als het aankomt op de bescherming van uw gadget. Het hoesjesmerk biedt de beste producten voor uw smartphone én tablet, maakt veelvoudig gebruik van producttesten en creëert een ontzettend stoere uitstraling.

Smartphonehoesjes

Tablethoezen

AirTag hoesjes

Smartwatch bandjes

Built to go further

Maak kennis met Urban Armor Gear, kortweg UAG: het merk dat bescherming naar een hoger niveau tilt. UAG-hoesjes zijn niet zomaar accessoires; ze zijn ontworpen door avonturiers, voor avonturiers. Deze hoesjes bieden niet alleen een stoere uitstraling, maar ook ongeëvenaarde bescherming in veeleisende omstandigheden. Wat UAG onderscheidt, is de combinatie van robuuste materialen die militaire normen overtreffen en een uniek design. Je smartphone is beschermd tegen vallen en stoten, terwijl de hoekbescherming en verhoogde randen extra veiligheid bieden. Of je nu kiest voor een ingetogen look of een opvallend design, UAG biedt beide. Ontdek de wereld van UAG en vind het perfecte hoesje dat stijl en bescherming naadloos combineert.

 

De best verkochte UAG producten van Smartphonehoesjes.nl:

Meerdere lagen bescherming

UAG staat voor Urban Armor Gear en biedt veelal 360° bescherming door de combinatie van een hoesje en een screenprotector. Een val van grote hoogte is geen probleem voor de hoesjes van UAG, net zoals een simpele schok door dagelijks gebruik. 

Een fantastische

uitstraling

Gebruik uw UAG hoesje voor die geweldige, robuuste uitstraling. Het toffe design, het immense materiaal en de opvallende uitstraling maken de hoezen zeer geschikt voor de stoere gebruiker. 

 

Shop alle UAG producten voor jouw device