Winkelwagen

iPhone 3g(s)

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 3g(s) hoesjes ✔ Gratis verzonden ✔  Snelle geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw iPhone 3g(s)

De iPhone 3g(s) is de derde smartphone van Apple. Hij is qua uiterlijk identiek aan zijn voorganger; de iPhone 3g. Vergeleken met zijn voorganger zijn er flink wat verbeteringen doorgevoerd zoals een hogere snelheid, verbeterde camerafunctie, verbeterde batterijduur en een olie-afstotend touchscreen.


Welk hoesje moet ik kiezen?

Smartphonehoesjes.nl biedt ruime keuze aan iPhone 3g(s) hoesjes. Er zijn lederen insteekhoesjes en flipcases. Deze iPhone 3g(s) hoesjes beschermen uw toestel volledig doordat het toestel geheel in het hoesje wordt geplaatst. Een ander type hoesje is de backcover. Dit hardcase of siliconen iPhone 3g(s) hoesje wordt om uw toestel bevestigd en beschermt de zij- en achterkant tegen allerlei beschadigingen.


Vallen of stoten? Geen probleem!

Omdat u uw iPhone intensief gebruikt, loopt het toestel snel schade op. Kleine krasjes en beschadigingen op de prachtig, glanzende behuizing ontdoen uw iPhone van de luxueuze uitstraling. Gebruik daarom een iPhone 3g(s) hoesje om de stijlvolle uitstraling van het toestel te behouden. Een beschermhoesje voorkomt schade aan de behuizing als het toestel langs een scherp oppervlak schuurt of op een harde ondergrond valt. Daarnaast vangt een iPhone 3g(s) hoesje de klap op als de telefoon waardoor inwendige schade wordt voorkomen.
Met een iPhone 3g(s) hoesje kunt u uw toestel zorgeloos mee naar buiten nemen. Hoesjes beschermen uw toestel tegen allerlei weersomstandigheden: regendruppels, felle zon en zelfs opwaaiend stof.


Bescherm het touchscreen

Het 3.5 inch touchscreen is een kwetsbaar onderdeel van het toestel en dient daarom beschermd te worden met een iPhone 3g(s) hoesje. Ondanks dat het touchscreen zelf al beschikt over een olie-afstotende laag, is het gebruik van een screenprotector zeer aan te raden. Telefoonhoesjes alleen zijn vaak niet genoeg. De olie-afstotende laag zorgt er namelijk niet voor dat er minder vingerafdrukken zichtbaar zijn op het scherm, maar alleen dat het scherm makkelijker schoon te maken is. Gebruik daarom, ook in combinatie met een iPhone 3g(s), een anti-fingerprint screenprotector.


Gebruik en bescherm uw toestel tegelijkertijd

De iPhone 3g(s) beschikt over een verbeterde camerafunctie waar u veelvuldig gebruik van zult maken. Heeft u geen zin om uw toestel bij iedere foto uit het iPhone 3g(s) hoesje te halen? Kies dan voor een flipcase of backcover met uitsparingen. De camera blijft dan zichtbaar en te bedienen terwijl uw toestel veilig beschermd in het iPhone 3g(s) hoesje zit. Ondanks de verbeterde batterijduur moet uw iPhone regelmatig worden opgeladen. Het is dan lastig het toestel telkens uit het iPhone 3g(s) hoesje te halen, zeker als u deze ook via uw PC of in de auto oplaadt. Ook hiervoor biedt een iPhone 3g(s) hoesje met uitsparingen uitkomst.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw product wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes- en accessoires, maar ook voor tablethoezen en MacBook hoezen. Bekijk onze MacBook 12 inch hoezen en MacBook Pro 15 inch hoezen. U kunt behalve een iPhone 3g(s) hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPhone 3g(s) accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPhone 6 / 6s hoesjes
Bekijk de iPhone 5 / 5s hoesjes
Bekijk de iPhone 7 hoesjes