Retourbeleid Smartphonehoesjes.nl

 

Gratis ruilen - Hoe werkt dat?

Wil je jouw product ruilen voor een andere kleur of ander toestel? Dan is jouw retour gratis! Zodra wij jouw retour hebben verwerkt, krijg je van ons een giftcard t.w.v. het aankoopbedrag. Jij kunt ermee zelf jouw vervangende product bestellen op onze website. Voor 21:00u besteld? Dan sturen we je nieuwe aankoop dezelfde dag nog naar je op!

 

 

Voorwaarden retourneren

  • De producten worden binnen de zichttermijn van 60 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van jouw artikel(en).
  • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.

  • Heb je (gedeeltelijk) met een giftcard betaald? Dan ontvang je een nieuwe Smartphonehoesjes.nl giftcard t.w.v. het aankoopbedrag.

  • Bij Smartphonehoesjes.nl hanteren we een "altijd zeker garantie" op al onze producten. Dit houdt in dat wij de retourkosten vergoeden als je het product wil ruilen voor een andere kleur of voor een ander toestel. In dat geval ontvang jij een gratis retourlabel en krijg je een giftcard t.w.v het aankoopbedrag. De kosten van het retourneren zijn voor jouw eigen rekening als je jouw geld terugwenst. Deze kosten bedragen €2,50.

 

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 60 dagen:

  • Gepersonaliseerde artikelen. Dit zijn artikelen die zijn ontworpen met een eigen foto of afbeelding via onze ontwerptool op de website.

  • Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors en vloeistof (mits de verpakking is geopend).

  • Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.

  • Artikelen van merkproducten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is.

  • Artikelen die om hygiënische redenen niet meer retour gestuurd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld oordopjes en mondkapjes mogen nooit retour.

  • Cadeauverpakking kan niet worden teruggestuurd. De kosten voor het cadeaupapier worden ook niet vergoed bij het retourneren van je bestelling.

 

Garantie 

Smartphonehoesjes.nl staat garant voor de deugdzaamheid van de artikelen die je bij ons bestelt. Je krijgt daarom standaard minimaal een garantie van maar liefst één jaar op al onze artikelen en op onze merkproducten én daarnaast beloven we een snelle garantieafhandeling. Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd of intensief gebruik, val en stootschade tenzij anders staat vermeld.

 

Beroep op garantie

In geval van een defect willen wij je vriendelijk verzoeken om je schade aan te melden via ons retourformulier met enkele foto’s van de schade en onder vermelding van jouw ordernummer. Wij helpen je per mail graag verder.