Winkelwagen

Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Samsung Galaxy Tab 4 7.0

De Samsung Galaxy Tab 4 7.0 is een handzame tablet die is voorzien van een 7 inch scherm, een 3 megapixel camera en een quad-core processor. Met een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes beschermt u deze tablet tegen schade.


Optimale bescherming

Zonder hoes om uw nieuwe Tab 4 7.0 kan uw tablet snel beschadigd raken. U hoeft hem maar eenmaal in een onbewaakt ogenblik uit uw handen te laten glippen en het apparaat kan onherstelbare schade oplopen. Met een hoes om uw Samsung Galaxy Tab 4 7.0 voorziet u de tablet van een stevige beschermlaag die bij een val de hardste klap absorbeert. Zo hoeft u niet te wanhopen na een val, maar kunt u de tablet oprapen en weer rustig doorgaan waarmee u bezig was. Het systeem zal veel minder snel gaan haperen en bovendien wordt de kans op een verbrijzeld scherm flink verkleind als u gebruik maakt van een beschermende hoes.

Met een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes beschermt u de tablet bovendien tegen vochtschade. Als u per ongeluk een glas drinken over de tablet heen gooit of er regen op het apparaat terechtkomt, kan dit uw tablet fataal worden. Een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes zorgt ervoor dat vocht niet snel in het binnenste van de tablet kan komen waardoor schade wordt voorkomen.


Langer als nieuw

Zonder beschermende hoes om uw Samsung Galaxy Tab 4 7.0 zal uw tablet er al na korte tijd minder gaaf uitzien. Omdat een tablet intensief wordt gebruikt, liggen slijtagesporen op de loer. Indien u een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes gebruikt, zullen krasjes en barstjes achterwege blijven waardoor uw tablet er langer als nieuw uitziet. U kunt hierdoor langer rekenen op de jaloerse blikken van omstanders.


Een mooi uiterlijk

Met een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes geeft u uw tablet niet alleen de bescherming die hij verdient, maar u zorgt hiermee bovendien voor een mooi uiterlijk. Door het ruime aanbod aan verschillende hoezen vindt u altijd een exemplaar dat uw tablet het uiterlijk van uw voorkeur geeft. Kijk dus snel naar het actuele aanbod en bestel nog vandaag uw ideale Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Tab 4 7.0 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) hoezen