iPad 6 (2018) 9.7 inch hoesjes

332 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 5 van 14

332 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Accessoires

Accessoires Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

Kinderhoezen

Kinderhoezen Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de iPad (2018)

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPad 2018 (6e generatie) hoezen ✔ Gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ 60 dagen bedenktijd ✔ Een Webshop Keurmerk.

 

iPad 6e generatie hoes kopen?

De iPad 2018 is de waardige opvolger van de iPad 2017 en wordt ook iPad 6e generatie genoemd. De 6e generatie iPads hebben volgende modelnummers A1893 en A1954. De iPad 2018 beschikt over een display van 9.7 inch. Het speciaal door Apple ontworpen Retina scherm maakt je iPad 2018 echt een feest om naar te kijken! Het Retina scherm zorgt er ook voor dat er een hoog contrast en een hoge helderheid wordt weergegeven. Zelfs met veel zonlicht is je nieuwe iPad goed leesbaar. Zo'n fraai scherm wil je natuurlijk wel beschermen tegen krassen en valschade. Op Smartphonehoesjes.nl hebben wij een uitgebreid assortiment iPad 2018 hoezen die elke vorm van schade aan tablet kunnen voorkomen. Wil je weten welk hoes voor de iPad 2018 het beste is? En waar je op moet letten bij je keuze? Lees dan snel verder.

 

Hoezen voor de iPad 2018: moderne prints tot zakelijk

Het fraaie, strakke ontwerp van je 6e generatie iPad is van zichzelf al mooi om naar te kijken, maar met de juiste beschermhoes wordt hij nog mooier. En vooral ook handiger in gebruik. Steek je aanwinst een in nieuw jasje met een iPad hoes 6e generatie. Smartphonehoesjes.nl biedt een uitgebreid assortiment producten aan voor deze tablet, zodat je het gewenste iPad 2018 hoes binnen no time gevonden hebt. Wordt het een zakelijke bookcase hoes van leer of ga je eerder voor een fleurig roze hardcase of misschien wel voor beide? Ons assortiment hoezen voor de iPad 2018 bestaan uit verschillende kleuren, printjes en soorten hoezen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de print op je hoes zelf te ontwerpen. Zo wordt je tablet een echte eyecatcher.

 

Waar op letten bij de keuze van een iPad 2018 hoesje?

Net als bij smartphonehoesjes, is het assortiment voor een tablet ook behoorlijk divers en gevarieerd in prijs. De prijzen voor iPad 6e generatie hoezen beginnen bij zo'n 10 euro en lopen op tot 50 euro. Het verschil in prijs zit hem hierbij in de kwaliteit, materiaalkeuze en mogelijkheden. Je kunt een iPad 2018 hoesje kopen van leer of van kunststof. Een leren iPad 6e generatie hoes is over het algemeen de duurste variant. Daarnaast zijn er hoezen die naast bescherming ook als standaard gebruikt kunnen worden. Dankzij dit hoesje om je iPad 2018 kan deze rechtop staan.

Het goedkoopste iPad 2018 hoesje is een zogenaamde backcover. Dit is een iPad 2018 case die uitsluitend de achterkant en zijkanten van je tablet beschermd. Vaak kiezen mensen ervoor om de voorkant dan van een screenprotector te voorzien. Een screenprotector beschermt je tablet tegen krassen en kan er daarnaast ook voor zorgen dat er geen vette vingers op je iPad te zien zullen zijn.

 

Wil je liever geen hoesje voor je iPad 2018, omdat je dat zonde van het mooie design vindt? Begrijpelijk. Om je tablet tijdens vervoer dan toch te kunnen beschermen, kan je ook kiezen voor een iPad 2018 sleeve. Dat is een tablet tas waar je je iPad heel eenvoudig in plaatst en er ook weer makkelijk uit kan halen. De sleeve zorgt ervoor dat je tablet beschermd wordt als je hem niet gebruikt. Een iPad 2018 sleeve is er al vanaf 10 euro en is gebaseerd op een schermformaat. Je kunt hem dus voor elke iPad gebruiken met hetzelfde formaat scherm.

 

Hoesje om je iPad 2018 voor kinderen

Heb je kinderen en wil je ze gebruik laten maken van je iPad? Bijvoorbeeld om een tekenfilmpje te kunnen kijken of peuterspelletjes te spelen? Dan is het verstandig om een extra stevige kinderhoes te kopen. Een kidsproof iPad 2018 hoes is meestal een backcover met een handvat. De hoes is zo gemaakt dat hij tegen een (flink) stootje kan. Zelfs als je zoon of dochter de iPad expres een keer op de grond gooit, gebeurt er niks met je apparaat. Een iPad 6e generatie kinderhoes kan je tegelijkertijd ook gebruiken als standaard, waardoor hij geschikt is om video's op te bekijken.

 

Schadevrij design

De aankoop van een nieuwe gadget geeft altijd veel plezier, en terecht! Met een handig hoesje voor je iPad 6e generatie hoes kun je dit plezier nog een mooi stuk verlengen. Zoals we allemaal weten zit een ongeluk in een klein hoekje en heeft het luxe display een kras te pakken voordat je er erg in hebt. Voorkom deze plezierbederver met een iPad 2018 hoesje, die je tablet ook nog eens een gaaf uiterlijk geeft. Dit soort hoezen voor de iPad 2018 kun je zien als een goede investering, want alles is beter dan wekelijks een nieuwe tablet op het boodschappenlijstje, niet waar?

 

Onderweg met je tablet

Je nieuwe tablet gaat uiteraard overal mee naar toe en kan misschien wel gezien worden als je nieuwe rechterhand. Veel van de hoezen voor de iPad 2018 bieden speciale vakjes voor pasjes en briefgeld. Ga je boodschappen doen of reizen met het OV? Ontzettend handig om de belangrijkste passen mee te nemen en een eventueel boodschappenlijstje in de iPad 6 hoes op te bergen

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je iPad 2018 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je tablethoezen en telefoonhoesjes. Je kunt behalve een hoesje voor de iPad 2018 ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad 2018 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad 10.2 (2020) hoezen
Bekijk de iPad Pro 9.7 hoezen
Bekijk de iPad Pro 11 (2018) hoezen