iPad Air 1 (2013) hoesjes

331 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 4 van 14

331 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Accessoires

Accessoires Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

Kinderhoezen

Kinderhoezen Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de iPad Air (2013)

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je een iPad Air hoesje die aan je wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

iPad Air hoesje kopen

De iPad Air is een zeer fraai vormgegeven lichtgewicht tablet van Apple. Zijn slanke design zou het niet doen vermoeden, maar van binnen is de iPad Air voorzien van de modernste techniek, zoals een krachtige A7 chip om de tablet soepel te laten draaien. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van deze tablet kies je natuurlijk voor een iPad Air hoesje, daarmee voorkom je schade aan je apparaat.

 

Voorkom elke vorm van schade met een iPad Air case

Zonder iPad Air case kan je kostbare tablet bij een val onherstelbaar beschadigen. Het systeem kan gaan haperen of zelfs helemaal uitvallen. Met een stevige beschermhoes houd je jouw tablet optimaal beschermd. Een iPad Air hoesje vangt bij een val de hardste klappen op, zodat je gewoon rustig kunt blijven doorademen als je jouw iPad per ongeluk uit je vingers hebt laten glippen.

Een iPad Air beschermhoes beschermt je tablet bovendien ook tegen vochtschade. Als je per ongeluk een glas drinken over het apparaat morst, krijgt het vocht geen kans om via de diverse ingangen het kwetsbare systeem in te sijpelen. Je iPad Air blijft dus veel langer goed functioneren.

 

Voorkom gebruikssporen

De iPad Air wordt geroemd om het zeer strakke design. Het zou dan erg jammer zijn als deze na verloop van tijd onder de krassen en barstjes zit. Zorg daarom voor de bescherming van een iPad Air case. Hiermee is je tablet optimaal beschermd tegen ontsierende gebruikssporen. De behuizing zal niet krassen, de randjes zullen niet afkalven en ook het scherm blijft gevrijwaard van schade als je een van de hoezen om je iPad Air hebt.

 

Welke soorten iPad Air hoezen zijn er beschikbaar?

Je kunt kiezen uit verschillende soorten en materialen. Zo bestaat er voor de iPad Air een back cover, die alleen de achterkant van je iPad beschermd en een book cover voor beide kanten. Een book cover biedt daarnaast de mogelijkheid om als standaard te worden gebruikt.

 

360 graden hoes voor de iPad Air

Een handige en veelgekozen hoes is de iPad Air 360 graden hoes. Dit is een beschermhoes waarbij je jouw tablet zowel horizontaal als verticaal kan draaien. De hoes dient dan tegelijkertijd als standaard, waardoor je dus prettiger kan werken of een video kan bekijken.

 

iPad Air hoesje met toetsenbord

Een hoes voor een iPad Air dient al lang niet meer alleen om je tablet te beschermen. Je iPad Air kan hiermee recht op gezet worden. Daarnaast heb je nu ook iPad Air hoezen waarbij je een toetsenbord kan meebestellen. Je maakt dan van je apparaat ineens een volwaardige laptop, waarmee je kunt werken.

 

Extra bescherming met een iPad Air kinderhoes

In handen van kinderen gebeuren er nog wel eens ongelukken met je tablet. Om te voorkomen dat je tablet dan gerepareerd moet worden, hebben we speciaal voor de kleintjes een assortiment met iPad Air kinderhoezen. Hiermee kunnen de kinderen de tablet gemakkelijk vasthouden, meenemen en per ongeluk uit de handen laten vallen.

 

Trendy en op maat gemaakte hoezen voor de iPad Air

Een tablet is zoveel meer dan enkel een nuttig gebruiksproduct. Het is een statussymbool dat je maar al te graag aan iedereen wilt laten zien. Met een mooie iPad Air case kun je jouw tablet nu een uiterlijk meegeven dat bij je past. Door het ruime aanbod vind je altijd een hoes die van je iPad een modieuze accessoire maakt. Van chic en zakelijk tot strak design, van vrolijk gekleurd tot extravagante prints, er is werkelijk voor ieder wat wils. Wil je liever een print van je gezin op de cover van je hoes? Bij Smartphonehoesjes.nl kan je jouw iPad Air cover zelf ontwerpen.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je iPad Air case wordt dezelfde dag nog verzonden indien je bestelt en betaalt hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je tablethoezen en telefoonhoesjes. Je kunt behalve een iPad Air hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad Air accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Deze iPad Air 1 hoesjes zijn geschikt als iPad A1474 hoes, iPad A1475 hoes en iPad A1476 hoes.


Bekijk de iPad mini 2019 hoezen
Bekijk de iPad 4 hoezen
Bekijk de iPad Air 10.5 hoezen