iPad Air 4 (2020) hoesjes

432 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 2 van 18

432 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Accessoires

Accessoires Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

Kinderhoezen

Kinderhoezen Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de iPad Air (2020)

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPad Air (2020) hoezen ✔ Geen verzendkosten ✔ Veilig betalen ✔ 60 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

 

Een hoes voor je iPad Air 4 (2020)

De Apple iPad Air 4 beschikt over een 10.8 inch beeldscherm en is in 2020 door Apple uitgebracht. De tablet is voorzien van een aantal must-have specificaties, waar je hart direct sneller van gaat kloppen. De iPad Air 4 is al de 4e generatie in de Apple iPad Air serie. Als je vaak de deur uitgaat met je tablet, mag een iPad Air (2020) cover absoluut niet ontbreken. Schade blijft op afstand en je houd je tablet in topconditie. Een iPad Air (2020) hoes zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je tablet! Op Smartphonehoesjes.nl vind je een breed assortiment aan iPad Air (2020) hoezen. Zo vind je ongetwijfeld een iPad Air (2020) hoes die bij je past!

 

iPad Air 4 hoes

De Apple iPad Air (2020) wordt ook wel de iPad Air 4 genoemd. Dus ook als je op zoek bent naar een iPad Air 4 hoes ben je aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment iPad Air 4 cases hebben we voor ieder wat wils. Kies een type of kleur die bij je past of kies zelfs voor een eigen foto op je hoesje voor jouw iPad Air 4.

Bescherming en een frisse look met een iPad Air 4e generatie hoes

Als je een nieuw elektronisch apparaat aanschaft, wil je er natuurlijk zolang mogelijk van genieten. Het is toch een investering en je wil er zuinig mee omgaan. Gelukkig helpt een iPad Air (2020) hoes hierbij! Met een iPad Air 4 (2020) hoes zorg je ervoor dat krassen en barsten op afstand blijven. Je tablet blijft in topconditie en de levensduur wordt verlengd. Dag in, dag uit wordt je tablet intensief gebruikt. De tablet gaat mee in je tas, wordt onderweg gebruikt, maar natuurlijk ook thuis. Met een iPad Air (2020) hoes weet je zeker dat je het maximale uit je tablet haalt!

Met een iPad Air (2020) hoes geef je je tablet een nieuwe en frisse look. Het uiterlijk veranderd en je tablet komt stralend voor de dag. Op Smartphonehoesjes.nl vind je talloze iPad Air (2020) hoezen. Verschillende kleuren en designs, maar ook verschillende materialen en types. Door deze veelzijdigheid in een iPad Air (2020) hoes, vind je ongetwijfeld een Apple iPad Air (2020) hoes die bij jou past. Gaat je voor een strak en zakelijk design of een opvallende en kleurrijke look? De mogelijkheden voor een iPad Air (2020) cases zijn eindeloos!

 

Verschillende functies die een iPad Air (2020) hoes biedt

Een iPad Air (2020) hoes zorgt voor een nieuw uiterlijk, maar er is meer! Zo zijn er verschillende iPad Air 4e generatie hoezen met een extra functie. Zo is er een iPad Air (2020) hoes die je kunt omvouwen tot standaard. Op deze manier kan je de perfecte kijkhoek creëren. Of dit nu is om tijdens een zakelijk presentatie iets te laten zien of om thuis Netflix te kijken. Het komt altijd van pas! Ook zijn er iPad Air (2020) hoezen waar je documenten in kunt opbergen. Ideaal wanneer je graag je tablet meeneemt naar een zakelijke afspraak. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden van een iPad Air (2020) hoes eindeloos. Een absolute must voor iedereen die zuinig is op zijn spullen en graag wil genieten van leuke extra’s!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je je tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je iPad Air (2020) hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien je bestelt en betalt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je tablethoezen en telefoonhoesjes. Je kan behalve een iPad Air (2020) hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad Air (2020) accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad Air 3 hoezen
Bekijk de iPad Air 5 (2022) hoezen
Bekijk de iPad Air 2 hoezen