iPad Mini 2 (2013) hoesjes

314 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 4 van 14

314 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Accessoires

Accessoires Bekijk

Kies een categorie

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

Hardcase hoesjes

Hardcase hoesjes Bekijk

Leren hoesjes

Leren hoesjes Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de iPad Mini 2

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u een iPad Mini 2 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een hoes voor uw Apple iPad Mini 2

De iPad Mini 2 is een geweldige tablet die in vele opzichten een waardige opvolger is van de zeer populaire iPad Mini. Met zijn 7.9 inch Retina display is films kijken een ware beleving en de krachtige A7 Chip zorgt ervoor dat een vastlopende tablet tot het verleden behoort. Om deze geweldige tablet de bescherming te geven die hij verdient, kiest u voor een iPad Mini 2 hoes.

 

Bescherming tegen vallen en stoten

U wilt toch voorkomen dat uw tablet na een onbesuisde valpartij aan diggelen ligt? Schaf daarom een iPad Mini 2 hoes aan. Hiermee is uw iPad optimaal beschermd tegen vallen en stoten. Zo hoeft u dus niet meer te vrezen dat uw tablet total-loss is als u hem per ongeluk ergens tegenaan stoot of als u hem uit uw handen hebt laten vallen. Met een beschermende hoes om uw iPad Mini 2 geniet u dus veel langer van uw tablet.

 

Voorkom vochtschade

Als u per ongeluk een glas drinken over uw tablet morst, kan dit met een beetje pech het einde van uw apparaat betekenen. Bescherm hem daarom met een iPad Mini 2 hoes. Deze zorgt ervoor dat vocht geen kans krijgt om door de openingen in de tablet te sijpelen, zodat schade wordt voorkomen.

 

Langer mooi

De iPad Mini 2 is een van de mooiste tablets die ooit zijn gemaakt, het design is werkelijk verbluffend. Het zou dan natuurlijk jammer zijn als deze iPad na korte tijd al onder de krasjes en barstjes zit. Bescherm hem daarom met een Apple iPad Mini 2 hoes. Deze zorgt ervoor dat het scherm niet zal krassen als u de tablet per ongeluk in dezelfde tas doet als uw sleutels en de hoes zal bovendien zorgen dat de randjes gaaf blijven. Met een iPad Mini 2 hoes blijft uw tablet er dus langer als nieuw blijven uitzien. Ook met kinderen kan extra bescherming van jouw tablet geen kwaad. Kies bijvoorbeeld voor een bookcase als iPad Mini 2 kinderhoes.

 

Een mooi uiterlijk

Met een hoes om uw iPad Mini 2 beschermt uw de tablet niet alleen tegen schade, maar zorgt u er bovendien voor dat deze een fraai uiterlijk krijgt. Door het ruime aanbod op Smartphonehoesjes.nl vindt u altijd een hoes die precies bij u past. Of u nu houdt van strak en zakelijk, stoer design, of juist van een vrolijk gekleurde hoes, u vindt altijd een iPad Mini 2 hoes die bij u past.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Apple iPad Mini 2 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een iPad Mini 2 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad Mini 2 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Deze iPad Mini 2 hoesjes zijn geschikt als iPad A1489 hoes, iPad A1490 hoes en iPad A1491 hoes.


Bekijk de iPad Air 10.5 hoezen
Bekijk de iPad 3 hoezen
Bekijk de iPad mini (2019) hoezen