iPhone 8 Bookcases & flipcases

49 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. iMoshion Design Softcase Bookcase iPhone SE (2022 / 2020) / 8 / 7
    iMoshion Design Softcase Bookcase iPhone SE (2022 / 2020) / 8 / 7
    Waardering:
    € 14,99 € 8,99
    -40%
    Op voorraad
Pagina 3 van 3

49 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPhone 8 booktypes & flipcases ✔ Geen verzendkosten ✔ Online betalen ✔ Zeer snel in huis ✔ Keurmerk.

 

Een flip case voor jouw iPhone 8

De iPhone 8 is en blijft een klassieker uit de Apple reeks. Dit toestel is ondanks het langere bestaan nog steeds een van de populairste Apple toestellen en dat is niet voor niets. De smartphone is namelijk voorzien van geweldige specificaties en een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Het 4.7 inch display heeft een resolutie van 750 bij 1334 pixels en zorgt hiermee voor voldoende overzicht. Daarnaast kan je het toestel updaten tot de nieuwste iOS en heeft deze een Apple A11 chipset. De hoofdcamera is 12 megapixel en je kunt selfies maken met de 7 megapixel selfiecamera. Zorgt voor voldoende bescherming en kies voor een booktype hoes of een iPhone 8 flip case.

 

Een stijlvolle uitstraling

Dankzij een flip case of een book case is jouw iPhone 8 voorzien van de nodige bescherming. Echter is dit niet de enige functie van een hoesje, deze zorgt namelijk voor een stijlvolle uitstraling! Ga los tussen de verschillende designs en ontdek welke case het beste bij jouw gebruik aansluit. Neem hierbij ook formeel en informeel gebruik mee in jouw beslissing. Indien je jouw smartphone vooral in formele omgevingen gebruikt, kan je namelijk beter niet kiezen voor een opvallende print. Ga in dat geval juist voor een klassieke iPhone 8 flip case of een bookcase van (kunst)leder in een effen kleur. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en straalt een premium look en klasse uit. Ben je juist op zoek naar een vrolijke flip case of book case voor jouw iPhone 8? Ga dan helemaal los tussen de vele varianten met trendy printjes en fleurige kleuren. Kies in dit geval wat aansluit bij jouw persoonlijke smaak, er is meer dan genoeg keuze! Naast de looks, kan je ook afgaan op praktische functies. Veel hoesjes uit deze categorie zijn namelijk voorzien van handige extra’s. Zo zijn er zowel flip case als iPhone 8 book case hoesjes met opbergvakjes voor jouw pasjes en briefgeld. Ook zijn er varianten met een handsfree standaard voor meer kijkcomfort. Ideaal!

 

Schade voorkomen met een iPhone 8 book case

Het beschermen van jouw smartphone staat op nummer één en is dus een belangrijke bijkomstigheid van een hoesje. Tegenwoordig hebben we onze smartphone altijd bij de hand en daardoor loopt het toestel ook sneller schade op. Dit maakt het extra belangrijk om voor de juiste bescherming te kiezen. Met een book case of een flip case kan je jouw iPhone 8 omhullen, waardoor er aan alle kanten een extra beschermlaagje ontstaat. Beide hoezen zorgen namelijk voor bescherming aan de voor- en achterkant. Ook de zijkanten zijn voorzien van bescherming dankzij de wat verder uitstekende hoes. Een book case beschermt jouw iPhone 8 met een flap die van rechts naar links geopend kan worden. Een flipcase opent van boven naar beneden. Dankzij een krachtige magneet blijft de voorflap stevig gesloten. Krassen, stootschade en vlekken blijven op afstand en hierdoor kan je langer genieten van jouw prachtige smartphone. Voor extreme bescherming kan je het gebruik van een hoesje combineren met een iPhone 8 screenprotector. Zo stap je zorgeloos de deur uit!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw iPhone 8 flip case wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw telefoonhoesjes. Je kunt behalve een bookcase voor jouw iPhone 8 ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPhone 8 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.

 

Producten voor dit toestel Dit product voor andere toestellen
iPhone 8 alle hoesjes iPhone 11 Pro Max booktypes & flipcases
iPhone 8 booktypes & flipcases iPhone 11 booktypes & flipcases
iPhone 8 accessoires iPhone 11 Pro booktypes & flipcases
iPhone 8 hoesje ontwerpen iPhone XS booktypes & flipcases
iPhone 8 hardcase hoesjes iPhone XS Max booktypes & flipcases
iPhone 8 tpu siliconen hoesjes iPhone XR booktypes & flipcases
iPhone 8 screenprotectors iPhone X booktypes & flipcases