iPhone 8 Hardcase hoesjes

50 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 3 van 3

50 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPhone 8 hardcase hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ Achteraf betalen.

 

Een hardcase hoesje voor jouw iPhone 8

De iPhone 8 is een van de meest gebruikte Apple smartphones. Het toestel bestaat al een tijdje, maar blijft erg populair onder telefoongebruikers. Niet zo gek, want de smartphone is voorzien van enkele geweldige specificaties. Het toestel heeft een 4.7 inch display met een resolutie van 750 bij 1334 pixels en kan geupgrade worden tot de nieuwste iOS. Daarnaast beschikt het toestel over twee haarscherpe camera’s van 12 en 7 megapixel. Hul jouw iPhone 8 in een hard case voor ultieme bescherming.

 

Ga voor krachtige bescherming

Dagelijks stap je de deur uit met jouw smartphone. Waar je ook heen gaat, jouw favoriete gadget gaat met jou mee. Een smartphone maakt ons leven makkelijk, dankzij de vele functies die het toestel biedt. Even snel een berichtje sturen, jouw reis navigeren of jouw favoriete playlist afluisteren. Het kan allemaal! Omdat we intensief gebruik maken van het toestel, is het van belang dat je kiest voor de juiste bescherming. Een hardcase hoesje houdt het iPhone 8 display vrij van krassen, stootschade en vieze vlekken. Bovendien zorgt een cover ervoor dat het toestel nog beter bestand is tegen water en stof. Het ijzersterke kunststof materiaal sluit als een tweede huid aan om jouw smartphone en dient als een onverwoestbaar extra laagje. Laat je het toestel per ongeluk vallen, dan is de kans groot dat jouw gadget er schadevrij vanaf komt. Bovendien kan je heel lang genieten van een hard case om jouw iPhone 8. Kunststof materiaal gaat, indien je erg voorzichtig mee omgaat, erg lang mee. Heb je liever een backcover van flexibel siliconen materiaal? Dan is een iPhone 8 soft case precies wat je zoekt. Bekijk het hele backcover assortiment en maak jouw keuze!

 

Een smaakvolle hard case om jouw iPhone 8

Naast de beschermende functie, biedt een hardcase hoesje jouw iPhone 8 een smaakvolle look. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten hoesjes. Een premium backcover voor op het werk, een trendy hoesje met mode print of juist transparante case zodat je het originele Apple design blijft zien. Er is een iPhone 8 hard case voor ieder moment! Naast de looks kan je ook rekening houden met de handige extra’s die sommige hardcase hoesjes aan jouw iPhone 8 bieden. Zo zijn er backcovers met een uitklapbare standaard, waardoor er een handsfree kijkervaring ontstaat. Ook zijn er hoesjes met één of meerdere pashouders aan de achterkant. Dit kan letterlijk op de achterkant bevestigd zijn, maar soms is dit ook een uitschuifbaar vakje. Hiermee kan je niet alleen jouw smartphone maar ook jouw belangrijkste pasje(s) eenvoudig mee op pad nemen. Voortaan ga je stijlvol en voorbereid de deur uit!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw iPhone 8 hard case wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw telefoonhoesjes. Je kunt behalve een hardcase hoesje voor jouw iPhone 8 ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPhone 8 accessoires en iPhone 8 TPU & Siliconen hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor jouw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Producten voor dit toestel Dit product voor andere toestellen
iPhone 8 alle hoesjes iPhone 11 Pro Max hardcase hoesjes
iPhone 8 booktypes & flipcases iPhone 11 hardcase hoesjes
iPhone 8 accessoires iPhone 11 Pro hardcase hoesjes
iPhone 8 hoesje ontwerpen iPhone XS hardcase hoesjes
iPhone 8 hardcase hoesjes iPhone XS Max hardcase hoesjes
iPhone 8 tpu siliconen hoesjes iPhone XR hardcase hoesjes
iPhone 8 screenprotectors iPhone X hardcase hoesjes