Fietshouder bevestigen?

Onlangs heb je bij ons een fietshouder besteld. Het bevestigen van deze fietshouder kan een ingewikkeld klusje zijn. Bovendien is het erg belangrijk dat deze echt goed bevestigd zit, zodat jouw smartphone er niet uit kan vallen! Om je een handje te helpen, leggen we hier nog een keer stap voor stap uit hoe je de fietshouder het beste kunt bevestigen voor optimaal gebruik.

 

 

STAP 1: In elkaar zetten

Plaats de houder met de haakjes in de daarvoor bestemde openingen. Druk deze vervolgens met kracht door naar boven, totdat je een harde klik hoort. Dit kan enige moeite kosten. Wanneer je deze klik niet hoort, zit deze dus niet goed bevestigd.

 

STAP 2: Vastzetten

Bevestig de houder op de gewenste positie op het stuur van je fiets. Draai vervolgens aan het zwarte hendeltje aan de onderkant totdat de houder stevig op zijn plek zit. Druk het zwarte hendeltje omhoog, zodat de houder stabiel bevestigd is.

 

 

STAP 3: Telefoon installeren

De screenprotector hecht zich grotendeels zelf aan het scherm als je hem erop laat vallen. Druk het zwarte knopje aan de zijkant in om de klemmen van de houder in de breedte te verstellen. Draai de pootjes aan de onderkant uit om de telefoon op te laten rusten. Klem vervolgens de telefoon handmatig vast.