Samsung Galaxy S22 Hardcase hoesjes

53 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 3 van 3

53 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S22 hardcase hoesjes ✔ Gratis verzonden ✔ Supersnelle levering ✔ 60 dagen dagen bedenktijd.

 

Een hardcase voor de Samsung Galaxy S22

Wil je een betaalbaar toestel met opvallende specificaties? Dan ben je bij de Samsung Galaxy S22 aan het juiste adres! De camera heeft een triple hoofdcamera, bestaande uit 50 + 10 + 12 megapixels. Aan de voorkant is een 10 megapixel selfiecamera aangebracht. Naast dat de camera opvallend is, kan de telefoon ook razendsnel opladen. De smartphone heeft een 4000 mAh accu en het beeldscherm is 6.06 inch en heeft een full-hd-resolutie. Ook heeft de smartphone een groot werkgeheugen van 8 of 12 GB waardoor al je apps soepel lopen. Daarnaast is ook het opslaggeheugen erg groot. De 128 of 256 GB aan opslagruimte is perfect voor al je apps, foto’s, video’s en games. Een telefoon met al deze goede specificaties wil je natuurlijk zolang mogelijk in de allerbeste staat houden. Een Samsung Galaxy S22 hardcase kan hierbij helpen. Het hoesje zorgt ervoor dat je telefoon minder vatbaar is voor nare schade.

Voordelen van een hardcase voor de Samsung Galaxy S22

Een hardcase voor de Samsung Galaxy S22 heeft natuurlijk als belangrijkste doel om je telefoon te beschermen. Krassen en barsten blijven uit de buurt en je telefoon blijft in topconditie. Maar hoe werkt een hardcase voor de Samsung Galaxy S22 eigenlijk? De case is gemaakt van krachtig materiaal en zit stevig om je telefoon heen. Het materiaal is ook erg dun waardoor je geen grip verliest rondom het toestel. Daarnaast voegt een Samsung Galaxy S22 hardcase nauwelijks gewicht toe. Dankzij het dunne en lichte materiaal past je telefoon nog steeds makkelijk in je broekzak of in je handtas. Een Samsung Galaxy S22 hardcase is de ideale case voor de actieve smartphonegebruiker. De achterkant en de zijkanten zijn bedenkt, maar het beeldscherm heeft geen extra beschermlaag. Hierdoor zie je notificaties snel verschijnen en kun je jouw telefoon vliegensvlug ontgrendelen. Wil je toch je beeldscherm extra beschermen? Ga dan voor een Samsung Galaxy S22 screenprotector. Met dit accessoire breng je een extra beschermende laag aan, over je beeldscherm. Hierdoor is je display minder vatbaar voor krassen en blijft het scherm mooi intact. Een hardcase voor de Samsung Galaxy S22 en een screenprotector zijn een gouden combinatie!

Een nieuw uiterlijk met een Samsung Galaxy S22 hardcase

Met een hoesje voor je telefoon zorg je niet alleen voor bescherming, je geeft je telefoon ook direct een nieuw uiterlijk. Op Smartphonehoesjes.nl vind je talloze Samsung Galaxy S22 hoesjes, in verschillende ontwerpen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het verkrijgbaar. Effen hoesjes in neutrale kleuren, maar ook dierenprints, bloemen ontwerpen en grafische designs. Door het brede aanbod is er voor ieder wat wils. Je vindt ongetwijfeld een Samsung Galaxy S22 hardcase die bij je past!

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy S22 hardcase wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy S22 hardcase ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy S22 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy S22 Plus Hardcase hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S22 Ultra Hardcase hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S21 Hardcase hoesjes