Samsung Galaxy S22 TPU & Siliconen hoesjes

52 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 3 van 3

52 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S22 TPU & siliconen hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snel in huis ✔ 60 dagen dagen bedenktijd.

 

Een siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S22

Een smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Overal waar je kijkt zie je wel iemand bellen of appen. Je bent zelf waarschijnlijk ook veel in de weer met je telefoon. Omdat je jouw smartphone zo vaak gebruikt, is het logisch dat je een goed toestel wilt. De Samsung Galaxy S22 is dan ook de perfecte uitkomst. Een smartphone met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een aantal opvallende specificaties. Om te beginnen springt de camera eruit. De smartphone heeft namelijk een hoofdcamera met maar liefst drie lenzen, bestaande uit 50 + 10 + 12 megapixels. De selfiecamera bestaat uit 10 megapixel en hier kun je prachtige selfies mee maken. Ook het grote display is opvallend. Het beeldscherm is 6.06 inch groot en heeft een full-hd resolutie. Door het grote werkgeheugen en opslaggeheugen lopen al je apps soepel en heb je genoeg ruimte om al je foto’s, video’s en games op te slaan. Om dit pareltje zolang mogelijk in de allerbeste staat te houden, is een Samsung Galaxy S22 silicone case onmisbaar. Het hoesje zorgt ervoor dat je telefoon minder vatbaar is voor krassen en barsten en beschermd de hardware tegen harde klappen. Met een goed siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S22 weet je zeker dat je smartphone in veilige handen is!

Hoe werkt een Samsung Galaxy S22 silicone case

Een hoesje voor je Samsung Galaxy S22 kan verschillende eigenschappen hebben en bestaan uit verschillende materialen. Een siliconen hoesje voor je Samsung Galaxy S22 bestaat natuurlijk uit siliconen. Dit is flexibel materiaal dat makkelijk om je smartphone te bevestigen is. Ook is het materiaal schokabsorberend, waardoor harde klappen worden opgevangen. Het materiaal is licht van gewicht en voegt nauwelijks volume toe aan je toestel. Hierdoor kun je jouw smartphone makkelijk meenemen en past het toestel eenvoudig in je broekzak of handtas. Een Samsung Galaxy S22 silicone case beschermt de achterkant en de zijkanten van je telefoon en laat je display onbedekt. Hierdoor zie je notificaties vliegensvlug tevoorschijn komen en kun je jouw telefoon razendsnel ontgrendelen. Wil je graag je display beschermen? Ga dan voor een Samsung Galaxy S22 screenprotector. Met dit accessoire breng je een extra beschermende laag aan over je beeldscherm. Zo blijft je display intact en maken krassen en barsten geen schijn van kans. Een siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S22 en een screenprotector zijn een gouden combinatie!

Een nieuw uiterlijk

Met een Samsung Galaxy S22 siliconen hoesje kun je natuurlijk je telefoon beschermen, maar ook je telefoon van een nieuwe uiterlijk voorzien. Ga van een strakke neutrale look, naar een kleurrijke en opvallende uitstraling. Op Smartphonehoesjes.nl kan het allemaal! Je vindt talloze designs in het brede assortiment, we zijn van alle markten thuis. Je vindt dan ook ongetwijfeld een Samsung Galaxy S22 silicone case die bij je past!

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy S22 siliconen hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy S22 silicone case ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy S22 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy S22 Plus TPU & Siliconen hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S22 Ultra TPU & Siliconen hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S21 TPU & Siliconen hoesjes