Geheugenkaarten

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u SD-kaarten voor alle smartphones ✔ Zeer snel in huis ✔ Altijd extra opslag ✔ Veilige data ✔ Onbeperkt muziek luisteren.

 

SD-kaart

U kent het misschien wel. U wilt met uw smartphone een foto of filmpje maken, maar het geheugen van uw telefoon is vol. Door de hoge kwaliteit van de foto’s en filmpjes die u met uw smartphone kunt maken, nemen deze vaak veel geheugen in beslag. Een SD-kaart kan in deze situatie uitkomst bieden. Een SD-kaart voorziet uw telefoon van extra geheugen, waardoor u er veel meer data (foto’s, filmpjes, muziek) op kwijt kunt. Met de relatief beperkte opslagcapaciteit van de meeste smartphones is een SD-kaart een must om al uw data op uw telefoon te kunnen zetten. U kunt hiermee naar hartenlust muziek en apps downloaden en in hoge kwaliteit foto’s en filmpjes schieten, zonder u zorgen te hoeven maken of er wel genoeg geheugen beschikbaar is

 

Haal meer uit uw telefoon

Als het interne geheugen van uw telefoon helemaal vol zit, zal het toestel een stuk trager werken. Het is daarom verstandig om standaard al uw data op een SD-kaart te zetten, zodat het systeem van uw telefoon gewoon snel zal blijven werken.

Een SD-kaartje is bovendien erg handig om handig en snel bestanden over te zetten van uw telefoon naar een ander apparaat en vice versa. Bijna alle moderne elektronische apparaten hebben wel een SD-ingang. U kunt met een SD-kaart dus gemakkelijk bestanden uitwisselen met uw computer, mp3-speler, navigatiesysteem of digitale camera. Omdat niet al deze apparaten standaard een (micro) SD-ingang hebben, zit er bij de meeste micro SD-kaarten een adapter geleverd, waarmee u hem ook via een normale SD-ingang kunt gebruiken.

 

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Er zijn SD-kaarten met verschillende opslagcapaciteiten verkrijgbaar, zodat u er een kunt uitkiezen met een dataopslag die voldoet aan uw behoefte. Wilt u graag films of veel muziek op uw smartphone zetten, dan is een kaart van 32 gigabyte waarschijnlijk de beste keuze voor u. Hoeft u niet zo nodig een enorme hoeveelheid data op uw telefoon op te slaan, dan is een geheugenkaart van 8 gigabyte waarschijnlijk voldoende voor u.

 

Houdt uw bestanden veilig

Een SD-kaart is een ideale accessoire om uw bestanden veilig te houden. Als uw telefoon per ongeluk kapot gaat na een val kan het zo maar gebeuren dat u alle data die op uw telefoon stonden kwijt bent. Een SD-kaart is echter minder kwetsbaar voor valschadel. Omdat een SD-kaart zogenaamd ‘solid state’ is, wat betekent dat hij geen bewegende onderdelen heeft, is hij vrijwel onverwoestbaar. Hiernaast is hij slijtvast, zodat u bijzonder lang van deze geweldige gadget kunt genieten.


Bekijk de Selfie sticks
Bekijk de Draadloze opladers
Bekijk de Oordopjes


Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code WJDNB5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.