Telefoonhoesjes met koord

1288 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 5 van 54

1288 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Telefoonhoes met koord kopen

Wil je jouw smartphone in stijl beschermen en voorkomen dat het toestel uit je handen valt of uit je jas- of broekzak glijdt? Ga dan voor een telefoonhoesje met koord. Deze hoesjes met koord zijn de perfecte manier om je telefoon veilig én binnen handbereik te houden.

Waarom een telefoonhoesje met koord?

Wat zijn de voordelen van een telefoonhoesje met koord? Je smartphone houd je natuurlijk graag heel en schadevrij. Met een koord voorkom je dat je telefoon uit je handen glipt en op de grond belandt. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je je telefoon kwijtraakt. Hij hangt namelijk gewoon om je nek. Voor een snelle boodschap kan je ook van huis gaan zonder tas, want je neemt je telefoon eenvoudig overal mee naartoe.

Een telefoonhoes met koord heeft niet alleen een beschermende functie, maar is ook een echt mode-accessoire: het is ideaal voor een festival of feestje, maar ook voor dagelijks gebruik. Je draagt het telefoonkoord om je nek, als crossbody of wikkelt het koord om je pols.

Bescherm je smartphone in stijl met een hoesje met koord

Wat is het beste telefoonhoesje koord? In het uitgebreide assortiment van Smartphonehoesjes.nl vind je altijd een passend hoesje met koord. Je hebt de keuze uit siliconen, kunststof, TPU backcover hoesjes of een luxe booktype case met koord. Kies voor volledige bescherming met een clutch voor je telefoon, een stijlvol telefoontasje of een sleeve waar je telefoon in past. 

Zoek je een transparant hoesje of wil je juist een case met een speciale kleur of opvallend design? In onze collectie vind je transparante hoesjes met koord, maar ook in effen kleuren of verschillende prints. Ook qua telefoonhoes koord zijn er verschillende mogelijkheden. Van een simpel maar kwalitatief koord tot verstelbare koorden, koorden met parels of een koord van roségoud: je bepaalt zelf welke stijl bij jou, je outfit én de gelegenheid past.

Wil je je telefoon binnen handbereik houden en wil graag ook nog wat andere kleine dingen kwijt zoals sleutels of pasjes? Dan is een telefoontasje de ideale keuze voor jou. Daarnaast vind je bij Smartphonehoesjes.nl ook een groot aanbod aan telefoonhoesjes met pasjeshouder

Telefoonhoes met koord bestellen bij Smartphonehoesjes.nl

Bij Smartphonehoesjes.nl bekijk je snel en eenvoudig onze collectie van telefoonhoesjes met koord. In onze webshop vind je alleen producten van de beste kwaliteit en als je je keuze hebt gemaakt, hoef je niet lang te wachten op je bestelling. Als je op werkdagen voor 21.00 bestelt en betaalt, wordt je bestelling namelijk dezelfde dag nog verzonden. Ook fijn: je betaalt in Nederland & België geen verzend- of transactiekosten.