AirTag sleutelhanger

25 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 2 van 2

25 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leren hoesjes

Leren hoesjes Bekijk

Apple hoesjes

Apple hoesjes Bekijk

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod AirTags ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snelle levering ✔ Webshop keurmerk.

 

Apple AirTag sleutelhanger voor je smartphone

De AirTag, het nieuwste technologische snufje van het bekende merk Apple. Dankzij de Apple AirTag zal je je spullen nooit meer zomaar kwijtraken. Je sleutelbos, portemonnee of tas: het is allemaal op te sporen dankzij dit accessoire. De AirTag met hanger is Apple’s eerste tracker en is na jarenlange geruchten eindelijk officieel uitgebracht. Een praktisch apparaatje, die je als echte Apple liefhebber absoluut niet wilt missen tussen je accessoires. Ideaal!

 

Track je spullen met de AirTag en sleutelhanger van Apple

Je sleutelbos is nergens te vinden of je kan je niet meer herinneren in welke tas je je portemonnee het laatst hebt opgeborgen. We lopen allemaal wel eens tegen het probleem van verloren spullen aan. Dankzij de verloren-modus van de Apple AirTag kun je jouw belangrijkste items gemakkelijk opsporen. De gadget is voorzien van speciale techniek die ervoor zorgt dat je nauwkeurig je spullen kunt opsporen. Dankzij een Apple AirTag hanger kun je de tracker eenvoudig aan je sleutelbos of een ander accessoire hangen. Zoeken naar je sleutels of portemonnee is verleden tijd met de tracker van Apple. Naast het bevestigen aan je accessoires kun je het accessoire ook eenvoudig in het gleufje van je tas of zak stoppen. Dankzij de AirTag sleutelhanger houd je grip op het accessoire en kun je deze weer snel vinden. Via je iPhone in de zoek mijn app functie kun je vervolgens al je spullen, welke voorzien zijn van een AirTag, eenvoudig opsporen.

 

Verschillende Apple AirTag hangers

Een Apple AirTag sleutelhanger is er in vele soorten. Het hoesje is een omhulsel voor de AirTag, welke zelf zo groot als een muntstuk is. Dankzij een AirTag hanger kun je de tracker gemakkelijk bevestigen aan je spullen. Tevens is het erg handig om grip te krijgen op het accessoire, wanneer je deze zoekt in je tas of jaszak. De AirTag hanger biedt enkel voordelen. Zoals bij alle hoesjes, kun je ook bij de Apple AirTag sleutelhangers kiezen uit verschillende designs en kleuren. Een vrolijke kleur zoals rood, geel of roze om je sleutelbos te pimpen. Of juist liever een basic kleur zoals zwart, wit of bruin om een tijdloze look te behouden en dicht bij de Apple stijl te blijven. Het is allemaal mogelijk met een AirTag sleutelhanger. Zoals je gewend bent van Apple, zien alle AirTag sleutelhangers er stijlvol en luxe uit. Je kunt kiezen tussen softcase en lederen hoesjes. Geheel afhankelijk van welk materiaal jouw voorkeur heeft. Siliconen materiaal is vrij basic, maar geeft juist ook een trendy uitstraling. Een Apple AirTag hanger van leder is juist erg luxueus en oogt premium. Bekijk de verschillende hoesjes voor deze tracker op Smartphonehoesjes.nl.

 

Waarom een tracker gebruiken?

Een tracker is ideaal om je verloren spullen binnen enkele seconden weer op te sporen. Via de kaart in de zoek mijn app functie van Apple kun je de precieze locatie van al je spullen, welke voorzien zijn van een AirTag, direct weer vinden. Zo kun je bijvoorbeeld direct zien dat je sleutelbos nog op de keukentafel ligt of dat je je portemonnee bent vergeten uit je auto te halen. Dankzij een Apple AirTag sleutelhanger kun je de tracker bovendien aan al je spullen bevestigen of snel weer vinden wanneer je deze in een gleufje van je tas stopt. Goed om te weten is dat de AirTag van Apple goed omgaat met jouw privacy. Jij bent de enige gebruiker en kan daardoor als enige zien waar de tracker zich exact bevindt. Bovendien belooft Apple de locatie- en geschiedenisgegevens niet te bewaren. Mocht er een onbekende tracker in jouw omgeving zijn en deze gaat niet weg, dan krijg je hier ook een melding van. Dat geeft inzicht, zodat je niet gevolgd kan worden. Het apparaatje is water- en stofdicht. Een belangrijke functie, maar toch blijft een AirTag hanger een handige toevoeging. Als de batterij van jouw gadget vervangen moet worden, krijg je hier een duidelijke melding van. Al bij al, een accessoire dat je dus niet wilt missen. Schaf jouw AirTag met sleutelhanger aan via de shop!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Apple AirTag sleutelhanger wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een AirTag hanger ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan accessoires. Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPhone 12 hoesjes
Bekijk de iPhone 11 Pro hoesjes
Bekijk de Apple AirPods Pro hoesjes