Apple Watch Case

104 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
  1. Spigen Liquid Air™ Pro Case Apple Watch Series 4 / 5 / 6 / SE - 40 mm - Zwart
    Spigen Liquid Air™ Pro Case Apple Watch Series 4 / 5 / 6 / SE - 40 mm - Zwart
    Waardering:
      100%
    € 39,99 € 27,99
    -30%
    Op voorraad
Pagina 2 van 5

104 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Apple Watch case kopen

Wil je het maximale uit je Apple Watch halen? Met een Apple Watch case bescherm je je smartwatch tegen barsten, krassen en vuil. Bij Smartphonehoesjes.nl begrijpen we dat je Apple Watch een waardevol bezit is dat je graag in perfecte conditie wilt houden. Bekijk ons aanbod van Apple Watch cases en haal je favoriete item snel in huis.

Apple Watch case voor ieder model

Met een Apple Watch case geef je je smartwatch de beste bescherming zonder in te leveren op het design. De cases zijn ontworpen om schokken op te vangen waardoor je Apple Watch schadevrij blijft. Wil je je smartwatch vooral op specifieke momenten extra beschermen, bijvoorbeeld tijdens het zwemmen of op vakantie? Een Apple Watch case is eenvoudig te plaatsen, verwijderen of om te wisselen.

Bij het kiezen van een Apple Watch case is het belangrijk dat deze naadloos om je smartwatch past. Alleen dan ben je verzekerd van een optimale bescherming. Bij Smartphonehoesjes.nl vind je cases die perfect passen bij een specifiek Apple Watch model. Filter het aanbod op het model van jouw smartwatch en ontdek welke Apple Watch cases beschikbaar zijn. 

Uitgebreid assortiment van Apple Watch cases

Bij Smartphonehoesjes.nl bieden we Apple Watch cases aan in verschillende materialen en stijlen, zodat je altijd iets vindt dat bij je past. Kies bijvoorbeeld voor een siliconen of TPU Apple Watch case. Een softcase biedt een perfecte balans tussen zachtheid en stevigheid. Deze zachte Apple Watch case werkt als een stootkussen en absorbeert eventuele vallen of stoten. Dit Apple Watch hoesje is doorgaans een doorzichtige, zachte hoes die over het display en de zijkanten van je smartwatch valt. 

Een andere optie is een harde Apple Watch case. Deze cases zijn gemaakt van hard kunststof en bieden extra stevigheid, maar hebben meestal wel een slank ontwerp. Deze Apple Watch case is voorzien van een ingebouwde screenprotector van gehard glas, zodat het beeldscherm ook optimaal beschermd is.

Bestel je favoriete Apple Watch case eenvoudig online

Met de juiste Apple Watch case geef je jouw smartwatch de bescherming die het verdient. Kies uit onze ruime collectie en haal je favoriete Apple Watch case snel in huis. Check ook de andere accessoires voor je smartwatch, zoals ons brede aanbod van Apple Watch bandjes. Keuze gemaakt? Plaats je bestelling en wij zorgen voor een snelle en gratis verzending.