iPad Pro 11 (2018) hoesjes

442 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
  1. Nillkin Bumper Case iPad Pro 11 (2018) - Zwart
    Nillkin Bumper Case iPad Pro 11 (2018) - Zwart
    Waardering:
      100%
    € 20,99 € 15,99
    -24%
    Op voorraad
Pagina 2 van 19

442 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Accessoires

Accessoires Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

Kinderhoezen

Kinderhoezen Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de iPad Pro 11 (2018)

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPad Pro 11 hoezen ✔ Gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Een Webshop Keurmerk.

 

Een hoes voor uw iPad Pro 11 (2018)

De iPad Pro 11 (2018) is een fijne tablet met een beeldscherm ter grootte van 11 inch. De tablet schiet foto’s met een 12 megapixel camera en draait op een snelle hexa-core processor. Het besturingssysteem van de gadget is die van Apple, versie iOS 12. Minimaliseer de kans op schade voor uw tablet en maak consequent gebruik van een iPad Pro 11 (2018) hoes.

 

Zo lang mogelijk mooi

Wilt u ook zo graag dat prachtige, stijlvolle en schadevrije design van uw net nieuwe tablet intact houden? Schakel dan de hulp in van een iPad Pro 11 (2018) hoes en u zet al een grote stap in de goede richting. Het is hierbij echter wel van belang dat u direct van het begin af aan gebruik maakt van de hoes en dit vervolgens consequent blijft doen. Alleen dan is de iPad Pro 11 (2018) hoes in staat om optimale prestaties te leveren en gevaarlijke invloeden van buitenaf te weren.

De iPad Pro 11 (2018) hoes realiseert de bescherming op verschillende manieren. Ten eerste doet de hoes dit aan de hand van de schokabsorberende materialen. Zodra de tablet een flinke smakkerd op de grond maakt, vangt de hoes de hardste stoten en schokken op en blijft het interne mechanisme maximaal beschermd. Daarnaast bieden deze kwaliteitsvolle materialen tevens een goede beschermlaag tegen krassen, stoten en vuil. Bovendien zijn de hoezen vaak voorzien van een stevige magneetsluiting en blijft de iPad Pro 11 (2018) hoes altijd op de juiste momenten gesloten.

 

De ingebouwde standaard

Als u kiest voor een draaibare iPad Pro 11 (2018) hoes, geniet u van veel bijkomende voordelen. Deze hoezen zijn voorzien van een ingebouwde standaard en kunnen bovendien 360 draaien. U zet de tablet eenvoudig rechtop neer en draait deze vervolgens in een gewenste positie, zowel horizontaal als verticaal. Deze extra functie van de iPad Pro 11 (2018) hoes is ontzettend functioneel voor een tablet, want u gebruikt deze hoogstwaarschijnlijk het meest in rechtopstaande stand.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw iPad Pro 11 (2018) hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een iPad Pro 11 hoes (2018) ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad Pro 11 (2018) accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad Pro 9.7 hoezen
Bekijk de iPad Air 10.5 hoezen
Bekijk de iPad Pro 12.9 (2018) hoezen