iPad Pro 11 (2020) hoesjes

443 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 3 van 19

443 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Accessoires

Accessoires Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

Kinderhoezen

Kinderhoezen Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de iPad Pro 11 (2020)

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPad Pro 11 (2020) hoezen ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Veilig en snel afrekenen ✔ Webshop Keurmerk.

 

Een hoes voor uw iPad Pro 11 (2020)

De iPad Pro 11 (2020) is het nieuwe pareltje van Apple. De tablet is verkrijgbaar in twee formaten, 11- en 12,9 inch. De camera is verbeterd en beschikt nu over een ultra-groothoeklens. Ook beschikt de tablet over een snellere processor en verbeterde Face ID. Maakt u graag filmpjes met uw iPad? Dan is de iPad Pro 11 (2020) precies wat u zoekt! De iPad beschikt namelijk over verbeterde microfoons. Er zitten nu 5 microfoons in de tablet en dankzij de verbeterde camera kunt u nu nog mooiere video’s maken. U wilt deze dure aankoop natuurlijk zolang mogelijk in de allerbeste staat houden. Dit doet u met een iPad Pro 11 (2020) hoes.

 

Zo lang mogelijk genieten dankzij een iPad Pro 11 (2020) case

De iPad Pro 11 (2020) is geen goedkope tablet. Het zou dan natuurlijk heel vervelend zijn als u hem na een onverhoedse val in de afvalcontainer kan gooien. Bescherm hem daarom met een iPad Pro 11 (2020) case. Deze zit stevig om de tablet en beschermt hem tegen de klappen die hij bij een val te verduren kan krijgen. Hierdoor is de kans op schade een stuk kleiner als u een hoes om uw iPad Pro 11 (2020) hebt zitten.

U wilt uw tablet toch overal zorgeloos gebruiken? Dat betekent dat u hem ook mee wilt kunnen nemen op vakantie of naar het park. Zorg in dit geval wel voor een beschermende iPad Pro 11 (2020) case. Hiermee voorkomt u dat een plotselinge regenbui de tablet ruïneert of dat er zand of vuil in het apparaat terechtkomt. Met een hoes om uw iPad Pro 11 (2020) kunt u uw tablet zorgeloos overal mee naartoe nemen.

 

Langer mooi met een iPad Pro 11 (2020) cover

Door intensief gebruik kan ook het uiterlijk van de tablet beschadigen. Met een iPad Pro 11 (2020) cover blijft uw apparaat er langer mooi uitzien. Met een hoes voorkomt u krassen op het scherm en de behuizing en zullen de randjes er puntgaaf uit blijven zien. Uw tablet blijft er uitzien alsof hij net uit de winkel komt indien u hem met een iPad Pro 11 (2020) hoes beschermt.

 

Een fraai uiterlijk

Een tablethoes biedt uw tablet niet alleen de best mogelijke bescherming, u kunt hiermee ook zorgen voor een leuk uiterlijk. Met een iPad Pro 11 (2020) hoes kunt u de tablet een fraai aanzien geven. Door het ruime aanbod op Smartphonehoesjes.nl vindt u altijd een hoes die voldoet aan uw eisen en verwachtingen. Kijk dus snel naar het actuele aanbod en bestel vandaag nog een iPad Pro 11 (2020) hoes die bij u past.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten zorgvuldig uitgezocht en daardoor van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Bij Smartphonehoesjes.nl betaalt u geen verzendkosten of transactiekosten. Goede service staat bij ons voorop. Wij verzenden uw iPad Pro 11 (2020) hoes nog dezelfde dag indien u besteld en betaald heeft vóór 17.30 uur.

Als u op zoek bent naar een tablethoes, is Smartphonehoesjes.nl dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod tablethoezen. U kunt naast een iPad Pro 11 (2020) hoes voor een groot aantal andere tablets verschillende soorten hoezen vinden waardoor u de mogelijkheid heeft uit een ruim assortiment te kiezen.
De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad Air 2 hoezen
Bekijk de iPad Pro 11 (2018) hoezen
Bekijk de iPad Pro 10.5 hoezen