iPhone 6 / 6s Screenprotectors

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPhone 6 / 6s screenprotectors ✔ Geen verzendkosten ✔ Online betalen ✔ Zeer snel in huis ✔ Keurmerk.

 

Een screenprotector voor jouw iPhone 6 / 6s

Een iPhone is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van tegenwoordig. Mede dankzij de strakke, tijdloze uitstraling en gebruiksvriendelijke software zit Apple bij veel mensen in het hart gesloten. Het is niet voor niks dat de iPhone 6 / 6s een populair toestel is. Met een display van 4.7 inch en een resolutie van 1334 x 750 heeft het toestel een helder scherm en met de 8 megapixel camera kunt u prachtige foto’s maken. Je wilt hier natuurlijk zolang mogelijk van genieten. Een iPhone 6 / 6s screenprotector is hiervoor de ideale uitkomst!

 

De voordelen van een iPhone 6 / 6s beschermglas

Je smartphone is ongetwijfeld je meest gebruikte accessoire. Je neemt het toestel overal mee naartoe en deze wijkt geen moment van je zijde. Erg logisch, want een smartphone brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je op elk moment van de dag in contact blijven met familie en vrienden, foto’s maken, door uw social media scrollen, notities maken of gebruik maken van de navigatie. Mede door deze handige functies wordt je telefoon veel blootgesteld aan schade van buitenaf. Je display is erg kwetsbaar en kan daarom wel wat extra bescherming gebruiken. Een iPhone 6 / 6s beschermglas is hier ideaal voor! Door het gebruik van een iPhone 6 / 6s screenprotector worden krassen en barsten geweerd en blijft je scherm intact. Superhandig!

 

Verschillende iPhone 6 /6s screenprotectors

Een screenprotector is een onmisbare accessoire. Het is ook niet voor niks dat er meerdere soorten iPhone 6 / 6s screenprotectors verkrijgbaar zijn. Om te beginnen is een screenprotector verkrijgbaar in een folie of glazen variant. Beide weren krassen en barsten van je beeldscherm en houden je scherm intact. Wil je meer uit je iPhone 6 / 6s screenprotector halen, dan zijn er meerdere varianten verkrijgbaar. Zo is er een privacy screenprotector die ervoor zorgt dat er niemand met je mee kan kijken en zorgt een anti-fingerprint screenprotector ervoor dat je vingerafdrukken niet zichtbaar zijn op het scherm. Kortom, er is genoeg keuze voor een iPhone 6 / 6s beschermglas!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit je telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je iPhone 6 / 6s beschermfolie wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Je kunt behalve een iPhone 6 / 6s screenprotector ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Screenprotectors
Bekijk de iPhone 6 / 6s
Bekijk de iPhone 6 / 6s accessoires