iPhone SE (2022) hoesjes

898 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
  1. Twelve South Journal Wallet Bookcase iPhone SE (2022 / 2020) / 8 / 7
    Twelve South Journal Wallet Bookcase iPhone SE (2022 / 2020) / 8 / 7
    Waardering:
    € 34,99 € 14,99
    -57%
    Op voorraad
Pagina 3 van 38

898 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Hoesjes met koord

Hoesjes met koord Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

TPU & Siliconen hoesjes

TPU & Siliconen hoesjes Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de iPhone SE

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPhone 13 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen ✔ 60 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

 

iPhone SE (2022) hoesje kopen

De iPhone SE (2022) is een smartphone uit de populaire SE-serie met een prima prijs-kwaliteitverhouding. De smartphone heeft een 4.7 inch display en is voorzien van een IP67-classificatie, wat betekent dat hij stof- en waterdicht is tot 1 meter diepte. Dankzij de 7MP camera aan de voorkant en een 12MP camera aan de achterzijde leg je eenvoudig al je favoriete momenten vast.

Wil je jouw iPhone SE (2022) vrijhouden van beschadigingen en tegelijkertijd voorzien van een look die bij jou past? Bescherm en stijl je smartphone dan met een iPhone SE (2022) telefoonhoesje.

Waarom iPhone hoesje SE (2022) kiezen?

We gebruiken een telefoon allang niet meer alleen om te bellen en nemen onze smartphone tegenwoordig overal mee naartoe. Het is belangrijk dat je telefoon tegen een stootje kan en optimaal beschermd is tegen val- of stootschade. Een iPhone SE (2022) hoesje vangt de klappen op en houdt je telefoon vrij van krassen, barsten en vuil. Maar een iPhone SE (2022) case doet meer dan je telefoon beschermen. Met een hoesje geef je jouw smartphone namelijk ook in een handomdraai een nieuwe uitstraling.

Beste telefoonhoesje iPhone SE (2022) voor jou

Ben je op zoek naar de beste iPhone SE (2022) case? Bij Smartphonehoesjes.nl vind je altijd een geschikt hoesje voor jouw telefoon. In onze webshop vind je iPhone SE (2022) hoesjes in allerlei soorten en designs. Zorg voor een optimale bescherming en geef je telefoon tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling met een iPhone SE (2022) telefoonhoes. Je hebt de keuze uit verschillende soorten hoesjes, zoals een backcover hoesje of booktype case.

Backcover telefoonhoesje iPhone SE (2022)

Ga bijvoorbeeld voor een backcover iPhone SE (2022) case die de zij- en achterkant van je telefoon beschermt. Deze backcovers zijn de meest betaalbare hoesjes en vangen klappen en stoten op als je telefoon een keer valt. Houd er wel rekening mee dat een backcover je display niet beschermt.

Display beschermen met telefoonhoesje SE (2022)

Wil je ook je beeldscherm vrijhouden van beschadigingen en vuil? Combineer een iPhone SE (2022) backcover dan met een screenprotector of ga voor een booktype of flipcase hoesje. Deze hoesjes beschermen niet alleen de zij- en achterkant van je telefoon, maar bieden ook een beschermlaag voor je display. Erg handig: deze hoesjes hebben vaak ook ruimte voor pasjes en briefgeld.

Stijlvol telefoonhoesje SE (2022) kiezen

Welke stijl wil je jouw smartphone geven? Je kunt kiezen uit diverse materialen en designs voor je iPhone hoesje SE (2022). Ga voor een case in je favoriete kleur, een iPhone SE (2022) hoesje in een stijlvol design of geef je telefoon een luxueuze uitstraling met een leren hoesje. Dankzij het brede aanbod vind je altijd een hoesje voor je SE (2022) die bij jouw stijl en wensen past.

Hoesje iPhone SE (2022) bestellen bij Smartphonehoesjes.nl

Als je zo lang mogelijk wilt genieten van je iPhone SE (2022) is een stijlvol en stevig hoesje onmisbaar. Voor al je telefoonhoesjes en andere telefoon accessoires ben je op het juiste adres bij Smartphonehoesjes.nl en in onze webshop vind je alleen producten van de beste kwaliteit om je telefoon te beschermen.

Bekijk de collectie van iPhone SE (2022) hoesjes en kies je favoriet. Je haalt al onze hoesjes en andere iPhone SE (2022) accessoires eenvoudig en snel in huis. Als je op werkdagen voor 21.00 bestelt, wordt je bestelling namelijk dezelfde dag nog ingepakt en verzonden. Ook erg fijn: in Nederland en België betaal je geen verzend- of transactiekosten.

Bekijk de iPhone 13 hoesjes
Bekijk de iPhone SE 2020 hoesjes
Bekijk de iPhone 13 Pro Max hoesjes