Gecko Covers

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gecko Covers Easy-Click 2.0 Bookcase Samsung Galaxy Tab S8 / S7 - Zwart
  Gecko Covers Easy-Click 2.0 Bookcase Samsung Galaxy Tab S8 / S7 - Zwart
  Waardering:
  € 27,99 € 19,99
  -29%
  Op voorraad
  • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
  • Dezelfde dag verzonden *
  • Keuze uit ruim 20.000 producten
  • We've got you covered!
  • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 1

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Gecko hoesjes ✔ Altijd gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk.


Een Gecko cover voor uw smartphone

Gecko is een jong en trendy merk dat in korte tijd erg populair is geworden met de enorm leuke Gecko covers. De designs vallen op door hun originaliteit en veelzijdigheid. Het motto van Gecko is 'appearance does matter' en dat is terug te zien in de fraaie vormgeving van de covers. Net als echte Gekko's komen Gecko covers in alle soorten en maten. Kleuren spelen hierbij vanzelfsprekend een belangrijke rol. Met zijn geheel eigen look en verrassende designs zijn de covers van Gecko zeer gewilde producten geworden. Hun beschermende vermogen speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol.


Optimale bescherming

Met een Gecko cover beschermt u uw smartphone tegen de gevaren van de boze buitenwereld. Smartphones zijn vrij kwetsbare apparaten. Als u uw toestel in een onbewaakt ogenblik uit uw vingers laat glippen en hij hard op het asfalt of een stenen vloer terechtkomt, kan dit het einde van uw telefoon betekenen. Bescherm uw telefoon daarom met een Gecko cover. Deze zijn zo gemaakt dat zij bij een val de hardste klappen opvangen. Ook als u uw smartphone ergens tegenaan stoot, kunt u rustig blijven ademhalen indien uw smartphone is beschermd met een hoesje.


Bescherm uw smartphone tegen weersinvloeden

U wilt uw smartphone natuurlijk overal kunnen gebruiken. Toch zijn lang niet alle smartphones gemaakt voor buiten. Langdurige blootstelling aan de brandende zon kan leiden tot oververhitting van het systeem, met alle gevolgen van dien. Met een Gecko cover voorkomt u dat het toestel te heet wordt, omdat de cover veel warmte absorbeert.

Een Gecko cover beschermt uw toestel bovendien tegen de schade die hij kan oplopen als u hem in de regen gebruikt. Zonder beschermend hoesje kan er dan namelijk eenvoudig vocht in het kwetsbare systeem terechtkomen, waardoor het toestel kan beginnen te haperen. Met een Gecko cover zorgt u ervoor dat vocht minder snel haar weg vindt naar de openingen in het toestel en blijft uw smartphone dus ook na een kort belletje in de regen goed functioneren.


Langer mooi

Met een Gecko cover blijft uw smartphone veel langer mooi. Een cover beschermt het toestel namelijk tegen ontsierende gebruikssporen zoals:

 • Barsten in het scherm
 • Krasjes in het scherm en op de behuizing
 • Schade aan de randjes

Met een Gecko cover blijft uw telefoon er dus langer als nieuw uitzien. Zodat u lang kunt genieten van het fraaie design van uw smartphone


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Gecko cover wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Gecko covers ook telefoonhoesjes bestellen van tal van andere merken.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.