Rolling Square

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 1

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Rolling Square

Rolling Square is een dynamisch en innovatief tech-merk dat in 2014 begon als een Indiegogo-project. Opgericht door de broers Lorenzo & Carlo Ferraris, ontstond het merk uit een behoefte aan praktische oplossingen voor alledaagse problemen. Wat begon als een bescheiden project groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de tech-industrie. Rolling Square richt zich op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige, functionele en stijlvolle gadgets die het leven van mensen verbeteren. Met een focus op goed design, hoge kwaliteit en bruikbaarheid als kernwaarden, streeft het merk ernaar om innovatieve producten te creëren die tegemoetkomen aan de behoeften van de gemeenschap en die het leven van mensen verbeteren.

 

InCharge kabelserie

De InCharge-kabelserie van Rolling Square, waaronder de InCharge X en XL, biedt niet alleen draagbaar gemak, maar ook indrukwekkende technische prestaties. Deze kabels zijn niet zomaar oplaadsnoeren; ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en ontworpen voor optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze gaan dus super lang mee! De magnetische aansluitingen zorgen voor een moeiteloze verbinding, terwijl de snelle laadsnelheid ervoor zorgt dat je apparaten snel worden opgeladen, zelfs onderweg. Met de InCharge X en XL hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij, waar je ook bent, en blijf je altijd verbonden. En bovenal: je hebt altijd de juiste kabel bij je: met wel 6 verschillende laadopties is deze 6-in-1 kabel of sleutelhanger de laatste kabel die je koopt.

 

AirCard bluetooth tracker

De AirCard bluetooth tracker van Rolling Square is niet zomaar een gadget; het is een slimme oplossing voor het vinden van verloren voorwerpen die jouw leven echt makkelijker maakt. Met geavanceerde technologieën zoals Bluetooth en GPS biedt de AirCard nauwkeurige locatiebepaling, waardoor je snel en eenvoudig verloren items kunt terugvinden. Het compacte formaat van de tracker maakt het gemakkelijk om het aan je sleutelbos, portemonnee of zelfs je smartphone te bevestigen, terwijl de krachtige prestaties ervoor zorgen dat je nooit meer kostbare tijd verspilt met zoeken naar je spullen. Met de AirCard bluetooth tracker van Rolling Square blijf je georganiseerd en heb je altijd gemoedsrust, wetende dat je belangrijke items gemakkelijk terug kunt vinden.

 

Wat is Rolling Square?

Rolling Square is een merk dat zich richt op eenvoudige, maar wel erg handige technologieën om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Ze geloven in minimalistisch design met maximale functionaliteit en kwaliteit. Hun doel is om de kloof tussen mensen en technologie te verkleinen, waarbij ze geloven dat de beste technologie niet alleen functioneel is, maar ook intuïtief en mooi in gebruik. Het streven is om producten te creëren die naadloos in ons leven passen en het op een subtiele manier verbeteren. Het team van Rolling Square luistert naar feedback van gebruikers over de hele wereld en werkt samen met Italiaanse ontwerpers om elk aspect van hun producten te verfijnen. Gevestigd in Zwitserland, bestaat het team uit creatieve individuen die constant nieuwe manieren zoeken om problemen op te lossen en het leven te verrijken met technologie. Ze hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, wat hen helpt om frisse perspectieven te behouden en innovatieve oplossingen te blijven bieden.