Targus

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Targus hoezen

Targus is een tablet - en laptop hoezen en accessoires merk afkomstig uit Groot-Brittannië. In 1983 begonnen zij met het verkopen van hoesjes en sindsdien zijn zij uitgegroeid tot een wereldwijd opererend merk. In 2018 hadden zij zelfs de #1 bestverkochte tablethoes in de Verenigde Staten. Bij Smartphonehoesjes.nl verkopen wij louter tablethoezen van dit merk, voor Samsung en Apple. 

 

Welke hoes kies jij?

Bij Smartphonehoesjes.nl verkopen we 2 soorten tablethoezen van Targus (voor Apple of Samsung): een bookcase en een keyboard case. Een bookcase is een hoes die de voor - én achterkant van je apparaat beschermen. De voorste flap kun je dan vaak gebruiken als standaard wanneer je deze omklapt. Verder hebben we een keyboard case in ons assortiment, dit is een hoes waarbij een toetsenbord meegeleverd wordt.

Natuurlijk kun je ook nog kiezen tussen verschillende kleuren en materialen, zoals kunstleder of kunststof. Je kunt kiezen tussen welke valbescherming je wilt (laag, standaard of goed). Hoezen van Targus zijn verkrijgbaar met standaard en/of zijn 360 graden draaibaar. Tot slot kun je kiezen tussen een magneetsluiting of geen sluiting. 

 

Targus hoesje kopen

Wil je een Targus hoesje bestellen? Wij maken het je graag makkelijk. Bekijk en vergelijk online de verschillende modellen. Zoek naar de beste bescherming! We hebben veel van de modellen gewoon voor je op voorraad, dus daarmee gaan we direct aan de slag op het moment dat je ze bestelt. Zo kun je online jouw Targus hoesje kopen. Wij zorgen ervoor dat je de bescherming snel in huis hebt, om jouw tablet zo lang mogelijk als nieuw te houden.