Samsung Galaxy A40 hoesjes

732 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 5 van 31

732 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Hoesjes met koord

Hoesjes met koord Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

TPU & Siliconen hoesjes

TPU & Siliconen hoesjes Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de Samsung Galaxy A40

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy A40 hoesjes ✔ Geen verzendkosten ✔ Online afrekenen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.

 

Een Samsung Galaxy A40 hoesje kopen?

Met een 6.2 inch scherm, een 13 + 8 megapixel camera en een razendsnelle 2.2 GHz octa-core Cortex-A73 processor is de Samsung Galaxy A40 een prachtig toestel voor een goede prijs. Al deze fijne technologie heeft echter wel een keerzijde, het is allemaal erg gevoelig. Je wil natuurlijk zolang mogelijk genieten van al deze geavanceerde features, Zorg daarom voor een optimale bescherming door er een bijpassend Samsung Galaxy A40 hoesje om heen te doen. Dit zorgt ervoor dat jij veel langer kan blijven genieten van jouw toestel.

 

Bescherming met een Samsung Galaxy A40 hoesje

Krassen kunnen je toestel lelijk ontsieren en zorgen voor een onverzorgd uiterlijk van de telefoon. Een Samsung Galaxy A40 hoesje biedt bescherming tegen slijtage waardoor de telefoon er langer als nieuw blijft uitzien. Zo worden krassen op het scherm, afkalvende hoekjes en slijtage aan de achterzijde voorkomen. De sleutels in je tas, de ruwe ondergrond waarop het toestel wordt neergelegd of de zandkorrels op het strand vormen zo geen bedreiging voor het stralende uiterlijk van je telefoon. Met een Samsung A40 hoesje is je telefoon niet alleen beschermd tegen onvoorziene vallen, maar ook tegen sporen van dagelijks gebruik.

De hoogwaardige onderdelen waaruit de telefoon samengesteld is, laten je onbeperkt genieten van de vele mogelijkheden van het toestel. Zonder een Samsung A40 hoesje kan een enkele onvoorziene val echter het eind van dit genot betekenen. Veel van de interne onderdelen zijn namelijk erg kwetsbaar en kunnen door een klap beschadigd raken en voor hapering, uitval of verlies van data zorgen. Een Samsung Galaxy A40 hoesje kan schokken absorberen en beschermt de technologie zodat je ook na een ongelukkige val volop kunt blijven genieten van deze prachtige telefoon.

 

Bepaal zelf het uiterlijk met een Samsung Galaxy A40 hoesje

Met een Samsung Galaxy A40 hoesje bepaal je zelf het uiterlijk van het toestel. Het aanbod van Smartphonehoesjes.nl geeft je een ruime keuze uit diverse soorten hoesjes en een grote variatie van designs. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige backcover, een portemonnee hoesje met veel versieringen of een zakelijke flipcase, het Samsung A40 hoesje van je wensen is eenvoudig gevonden. Bovendien zijn de hoesjes eenvoudig te wisselen, waardoor het mogelijk is de uitstraling van de telefoon aan te passen aan elke specifieke gelegenheid. Steek je telefoon op werk in een chique booktype, en tover hem thuis om tot een vrolijk toestel met een ander Samsung Galaxy A40 hoesje.

 

Verschillende soorten Samsung A40 hoesjes

Dat een Samsung A40 bescherming biedt is een feit. Tijdens het maken van je keuze is er echter meer waar je rekening mee kunt houden. Er zijn namelijk verschillende hoesjes, met allemaal een andere manier van beschermen en soms zelfs handige extra's. Dat maakt ieder Samsung Galaxy A40 hoesje uniek. We nemen de populairste opties met je door.

Een backcover is het meest gebruikte Samsung A40 hoesje. Dit hoesje biedt bescherming aan de achterkant en zijkanten en laat het beeldscherm ontbloot. Een voordeel daarvan is dat je direct toegang hebt tot het display, een nadeel is dat het scherm sneller schade kan oplopen. Gelukkig kun je dat eenvoudig voorkomen met een Samsung Galaxy A40 screenprotector. Hiermee kun je krassen op afstand houden. Er zijn twee soorten backcovers: namelijk eentje van siliconen en eentje van kunststof. Een siliconen hoesje is erg flexibel en kan eenvoudig aangebracht worden. Het materiaal wordt geprezen om de schokbestendige werking, waardoor een klap wordt opgevangen en geabsorbeerd. Een hardcase hoesje is gemaakt van kunststof materiaal en daardoor een stuk steviger. Het materiaal voelt hard aan in de hand en sluit als een tweede huid aan om het toestel, waardoor je amper merkt dat er een case omheen zit. Een hardcase kan ook voorzien zijn van handige extra's zoals een uitklapbare standaard of pashouder op de achterkant.

Je kunt ook kiezen voor een bookcase. Dit Samsung A40 hoesje heeft een flap aan de voorkant, welke je kunt sluiten met een krachtige magneet. Dat zorgt voor bescherming aan alle kanten. Een booktype hoes is in de meeste gevallen gemaakt van kunstleder of echt leder en dat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Een Samsung Galaxy A40 hoesje is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Aan de binnenzijde is opbergruimte voor pasjes en briefgeld en sommige exemplaren zijn zelfs voorzien van een standaardfunctie voor meer kijkcomfort. Ideaal!

 

Personaliseer je Samsung A40 hoesje

Wanneer je op zoek bent naar een Samsung A40 hoesje kun je kiezen uit een heel ruime assortiment met allerlei verschillende type hoesjes. Zoals je nu waarschijnlijk wel weet is de keuze heel ruim. Toch kan het voorkomen dat het Samsung A40 hoesje van jouw wensen er niet tussen staat. Geen paniek, we’ve got you covered! Op onze site kun je namelijk ook kiezen voor onze ontwerptool. Met deze tool kun je zelf je eigen Samsung Galaxy A40 hoesje samenstellen. Door zelf te kiezen hoe het uiterlijk eruit komt te zien maak jij jouw hoesje echt uniek. Bepaal zelf de kleur, het patroon, het design, de afbeelding en het type hoesje en creëer het hoesje van je dromen. Want laten we eerlijk zijn, het Samsung A40 hoesje van jouw dromen kun je alleen maar zelf samenstellen. Kortom, door zelf je eigen hoesje te personaliseren maak jij je eigen ideale hoesje dat matched bij jou. Neem dus snel een kijkje bij onze ontwerptool en laat je creativiteit zijn gang gaan!



Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy A40 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy A40 ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy A40 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy A02s hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A41 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A32 5G hoesjes