Samsung Galaxy A52s hoesje

805 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 5 van 34

805 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Hoesjes met koord

Hoesjes met koord Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

TPU & Siliconen hoesjes

TPU & Siliconen hoesjes Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de Samsung Galaxy A52s

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy A52s hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

Een hoesje voor je Samsung Galaxy A52s

De Samsung Galaxy A52s mag zich onderdeel noemen van de premium A-serie van Samsung. Deze serie bestaat uit premium toestellen in verschillende prijssegmenten. Deze prachtige A52s heeft verrassend genoeg een 6.5 inch beeldscherm en is in het bezit van twee camera’s: zowel aan de voor- als achterzijde. Het toestel heeft een slank aluminium design, waardoor het toestel de premium uitstraling ontvangt. Bescherm deze A-telefoon met een leuk Samsung Galaxy A52s hoesje naar keuze.

Een hoesje voor de Samsung Galaxy A52s tijdens voor je vakantie

Staat er binnenkort een vakantie op het programma? Voorzie je telefoon voor vertrek van een leuk Samsung Galaxy A52s hoesje en wel om de volgende reden. De hoes biedt je telefoon tijdens de vakantie de benodigde bescherming tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan sneeuw of juist zon, waterijsjes of warme chocomel en natuurlijk val- en stootpartijen. Tijdens zo’n vakantie sleep je jouw telefoon van hot naar her en dat kan helaas nog wel eens schade tot gevolg hebben. Stop je toestel in een gaaf Samsung Galaxy A52s hoesje en de vakantie begint en eindigt leuk voor jullie beide.

Dit hoesje voor je Samsung Galaxy A52s biedt de bescherming natuurlijk niet alleen op vakantie. Ook voor een dag weg en tijdens het reizen zelf kan zo’n hoes goed van pas komen. Dankzij het omhulsel kun je jouw toestel veilig opbergen in de tas of broekzak en is hij tevens beschermd tegen de handjes van de kleinkinderen, een glas water of een onhandig gemaakte selfie.

Een twee-in-één Samsung Galaxy A52s case

Gebruik je Samsung Galaxy A52s case niet enkel als beschermmiddel, maar ook als ‘outfit-afmaker’! Mits je de hoes leuk combineert met je outfit, heb je er een geweldig leuk accessoire bij. Bij het matchen kun je denken aan je nagellak, je stropdas, je totaalplaatje (zakelijk, feestelijk of casual) of misschien je tas.

Dankzij het leuke uiterlijk van de Samsung Galaxy A52s hoesjes gebruik je hem als accessoire, maar ook als outfit voor je telefoon. Het premium aluminium kan op den duur gaan vervelen, waardoor een nieuwe look uitkomst biedt. Kies de kleur en design van het Samsung Galaxy A52s hoesje naar keuze en stijl hem geheel naar wens.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle telefoon accessoires gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy A52s telefoonhoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy A52s hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy A52s accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy A72 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A51 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A03s hoesjes