Samsung Galaxy S20 Plus Accessoires

687 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Belkin 3-in-1 Wireless Charger iPhone + Apple Watch + AirPods - 7.5W - Zwart
    Belkin 3-in-1 Wireless Charger iPhone + Apple Watch + AirPods - 7.5W - Zwart
    Waardering:
      100%
    € 127,99 € 99,99
    -22%
    Op voorraad
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 2 van 29

687 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S20 Plus accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Altijd snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.

 

Een accessoire voor jouw Samsung Galaxy S20 Plus

Met de Samsung Galaxy S20 Plus heeft Samsung de druk op de concurrentie opgevoerd. Het toestel is uitgerust met een krachtige camera bestaande uit 108 (wide), 48 (telephone) en 44 (ultrawide) megapixels. Daarnaast is het toestel voorzien van een 6.7 inch display met een resolutie van 1440 bij 3040 pixels. Deze hoogwaardige specs komen het best tot hun recht in combinatie met enkele Samsung Galaxy S20 Plus accessoires.

 

Zorgeloos onderweg

Onderweg in de auto is het niet het moment om te bellen. Wel om zo snel mogelijk de weg te vinden met behulp van je telefoon. Twee handige Samsung Galaxy S20 Plus accessoires maken dit gemakkelijk. Allereerst maak je gebruik van een autolader om een lege batterij te voorkomen. Daarnaast is een autohouder een absolute must. Bevestig met dit accessoire uw Samsung Galaxy S20 Plus stevig aan de binnenkant van de voorruit om veilig en zorgeloos de plek van bestemming te bereiken.

 

Samsung Galaxy S20 Plus accessoires voor op de fiets

Ook op de fiets zijn er meerdere Samsung Galaxy S20 Plus accessoires voor je beschikbaar. Zo kun je gebruik maken van een handige fietshouder om je telefoon stevig op je stuur te bevestigen. Leuk om een dagje erop uit te trekken zonder verdwaald te raken of een eindje te gaan racen en je prestaties vast te leggen. Op koude dagen ook nog gebruik kunnen maken van het scherm? Dan zijn touchscreen handschoenen de Samsung Galaxy S20 Plus accessoires die je nodig heeft. Hiermee blijven je handen warm en kun je toch probleemloos over het scherm swipen.

 

Bescherm jouw Samsung Galaxy S20 Plus met accessoires

Natuurlijk gebruik je een hoesje om je smartphone schadevrij te houden. Samsung Galaxy S20 Plus accessoires zijn de ideale aanvulling hierop en zorgen ervoor dat het toestel in topconditie blijft. Voor het scherm kun je gebruik maken van een screenprotector. Zeker als je hoesje het display onbedekt laat, is dit een onmisbaar Samsung Galaxy S20 Plus accessoire. Daarnaast kun je gebruik maken van een reinigingskit om vuil op een veilige manier te verwijderen en je telefoon er piekfijn uit te laten zien.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit jouw telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy S20 Plus accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Je kunt behalve Samsung Galaxy S20 Plus accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Samsung Galaxy S10 Plus accessoires
Bekijk de Samsung Galaxy S9 accessoires
Bekijk de Samsung Galaxy J7 (2017) accessoires