Samsung Galaxy S6 Hoesje ontwerpen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl kunt u uw eigen Samsung Galaxy S6 hoesje ontwerpen ✔ Gratis verzending ✔ Voor 15:00 besteld, direct verzonden ✔ Goede kwaliteit.

 

Bedruk uw eigen Samsung Galaxy S6 hoesje

Het bedrukken van uw eigen Samsung Galaxy S6 hoesje is mogelijk! Onze ontwerp tool is in het leven geroepen om een Samsung Galaxy S6 hoesje ontwerpen nog gemakkelijker te maken. Dit betekent dat u uw lievelingsfoto en -tekst kunt afdrukken op uw smartphonehoesje en daardoor gegarandeerd met een uniek product over straat gaat. Een leuke foto van een dagje weg, een schattig plaatje van uw huisdier of een lieve foto met familie en vrienden. Alles kan en alles mag!

 

Een Samsung Galaxy S6 hoesje met foto

Weet u wat het leukste is aan zelf een Samsung Galaxy S6 hoesje? Iedereen kan het! Dankzij onze ontwerp tool hoeft u helemaal niet creatief te zijn, een professionele camera te hebben of aan de kunstacademie gestudeerd te hebben. Wij zullen uw foto op de juiste maat opvragen, bijsnijden en comprimeren, zodat uw ontworpen Samsung Galaxy S6 hoesje met foto netjes gedrukt kan worden. Ook als u een quote op het S6 hoesje wil bedrukken, is dit uiterst eenvoudig. Type uw favoriete quote in het opgegeven veld en bepaal helemaal zelf welk lettertype, welke kleur en welke grootte de tekst wordt.

Kortom, u hoeft niet creatief aangelegd te zijn om een Samsung Galaxy S6 hoesje te ontwerpen waar u spontaan verliefd op wordt. De ontwerptool is zeer gebruiksvriendelijk en is tevens leuk om mee te spelen. Probeer meerdere quotes uit, kies uw favoriete lettertype en test alle mogelijke kleurtjes uit die u kunt vinden. Wees origineel en verras uw familie, beste vriend(in) of partner met uw eigen creatie. Zelf een Samsung Galaxy S6 hoesje maken is gegarandeerd een uniek cadeau. Hebben jullie samen een grappige quote, uitspraak, motto of inspirerende tekst? Dan is dit natuurlijk hartstikke leuk om op jullie Samsung Galaxy S6 hoesje met foto te bedrukken.

 

Goede bescherming

Of u nu een bedrukt Samsung Galaxy S6 hoesje om uw telefoon draagt of niet, de hoes zelf beschermt altijd goed. Het TPU materiaal functioneert schokabsorberend, waardoor het de hardste schokken en stoten opvangt. Laat u uw telefoon met het Samsung Galaxy S7 hoesje dat u mocht maken per ongeluk op de grond vallen? Dan zorgt het hoesje voor een optimale bescherming. Uw zelfontworpen Samsung Galaxy S6 hoesje met foto blijft netjes intact, evenals uw kostbare toestel.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw ontworpen Samsung Galaxy S6 hoesje met foto wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt naast zelf een Samsung Galaxy S6 hoesje maken ook telefoonhoesjes ontwerpen voor tal van andere telefoonmerken of een kijkje nemen tussen een breed scala aan Samsung Galaxy S6 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy S6 Edge hoesje ontwerpen
Bekijk de Samsung Galaxy S7 hoesje ontwerpen
Bekijk de Samsung Galaxy S5 hoesje ontwerpen