Wie zijn wij?

Smartphonehoesjes staat voor plezier, ondernemen en groei. Dit is de basis van ons bedrijf. Door deze stevige basis kunnen wij jou als klant voorzien van de beste kwaliteit, uitstekende service en een betaalbare prijs. We’ve got you covered!

In 2011 start Martijn Hooft met Smartphonehoesjes.nl. Op een zolderkamer in Leusden verstuurt hij zijn eerste orders. Al snel voegen zijn twee broers zich bij het bedrijf en gaan samen verder. Het team bestaat inmiddels uit ruim 150 collega’s die elke dag met passie werken aan een uitgebreid en uniek aanbod in telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires.

Waarom Smartphonehoesjes.nl?

Smartphonehoesjes.nl is dé plek voor al je telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. In het brede assortiment van 45.000 producten vind je ongetwijfeld een product dat bij je past! Een tevreden klant is waar alles om draait bij Smartphonehoesjes.nl. Goede service, betrouwbaarheid en voordeel staan bij ons hoog in het vaandel. Onze klantenservice staat dan ook 6 dagen per week klaar om jouw vraag per telefoon, e-mail en social media te beantwoorden. Sindskort hebben we daar ook WhatsApp aan toegevoegd! We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Het betalen van je bestelling kun je direct doen, maar mag ook achteraf. Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Daarbij hanteren we een uniek beleid: pasgarantie! Je mag jouw product gratis ruilen voor een product in een andere kleur of voor een ander toestel, wij vergoeden dan de retourkosten. Daarnaast is Smartphonehoesjes.nl aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Zo kun jij op een veilige en betrouwbare manier winkelen en betalen. Naast uitstekende service en betrouwbaarheid, is een scherpe prijs ook belangrijk. Zo betaal je nooit teveel voor een product en zijn de verzendkosten naar Nederland en België helemaal gratis.