Samsung Galaxy Tab S6 Lite

373 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 2 van 16

373 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Accessoires

Accessoires Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

Kinderhoezen

Kinderhoezen Bekijk

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoezen ✔ Geen verzendkosten ✔ Altijd snel geleverd ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een hoes voor je Samsung Galaxy Tab S6 Lite

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite is het goedkopere broertje van de Samsung Galaxy Tab S6. De tablet is iets minder compleet en krachtig, maar dat maakt tablet zeker niet minder! Het beeldscherm is 10,4 inch groot en beschikt over full-hd-resolutie. De tablet wordt ook geleverd met een S-Pen, die ervoor zorgt dat je nauwkeurig kunt schrijven en tekenen. Natuurlijk beschikt de tablet ook over een camera van 8 megapixel aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Alle foto’s die je hiermee maakt, kun je opslaan op de tablet dankzij de 64GB aan opslagruimte. Is dit niet voldoende? Dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje. Natuurlijk wil je jouw Samsung Galaxy Tab S6 Lite in de allerbeste staat houden. Daarom mag een Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes niet ontbreken. Een case voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite zorgt ervoor dat je tablet minder vatbaar is voor ongelukkige valpartijen en geen krassen en barsten oploopt. Kortom, een Samsung Galaxy Tab S6 Lite case is onmisbaar!

 

De beste bescherming met een Samsung Galaxy Tab S6 Lite case

Je wilt toch ook dat je mooie tablet zo lang mogelijk goed blijft werken? Dan kun je deze het beste beschermen met een stevige Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes. Hiermee voorkom je dat je tablet na één enkele val total-loss raakt. De hoes zit strak om de tablet zodat hij de hardste klappen absorbeert. Met een beschermende hoes om je Samsung Galaxy Tab S6 Lite zal je tablet veel meer kunnen hebben en kun je er dus langer van genieten.

Omdat deze tablet lekker handzaam is, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Je tablet loopt dan natuurlijk wel extra risico. Als je hem zonder Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes in je tas vervoert, kan hij schade oplopen. Ook als je in de buitenlucht gebruik maakt van je tablet is het verstandig om een Samsung Galaxy Tab S6 Lite case te gebruiken zodat er geen vuil of zand in de tablet terecht kan komen.

 

Langer mooi dankzij een Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes

Met een Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes blijft je tablet er veel langer mooi uitzien. Een hoes beschermt hem namelijk tegen ontsierende gebruikssporen zoals krasjes op de behuizing en het scherm, afkalvende randjes en barsten in het scherm. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van het fraaie uiterlijk van je tablet, schaf je een Samsung Galaxy Tab S6 Lite case aan.

 

Een ruim aanbod

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je een groot aanbod aan verschillende hoezen voor deze tablet. Zo kun je een Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes uitzoeken die goed bij je stijl past. Of je nu het liefst een chique look wilt, of toch liever gaat voor een vrolijke uitstraling; je vindt altijd een Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes die geschikt is voor je.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Tab S6 Lite accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Tab S6 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab S5e hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) hoezen