Xiaomi Redmi Pad Hoesjes

323 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
  1. 369490766.jpg - nl_NL
    Accezz Dual USB Car Charger - 4,8A - Zwart
    Waardering:
      100%
    € 14,99 € 6,99
    -53%
    Op voorraad
Pagina 5 van 14

323 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Accessoires

Accessoires Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

Leren hoesjes

Leren hoesjes Bekijk

Opladers

Opladers Bekijk

Xiaomi Redmi Pad hoesje kopen

De Xiaomi Redmi Pad is een Android-tablet die beschikbaar is vanaf 279 euro. De Xiaomi Redmi Pad is uitgerust met een 8 megapixel hoofdcamera en een frontcamera met dezelfde resolutie, die boven het scherm is geplaatst. Het display van de tablet is een 10,61 inch LCD-paneel met een resolutie van 2000 bij 1200 pixels en een verversingssnelheid van 90Hz, wat het scherm een soepele en vloeiende weergave geeft tijdens het scrollen. De maximale helderheid van het scherm is 400 nits, wat betekent dat het minder goed te zien is in fel zonlicht, maar het is perfect geschikt voor het bekijken van films in de schaduw of binnenshuis. Bovendien zorgen de Dolby Atmos-gecertificeerde speakers voor een goede geluidsbeleving tijdens het kijken van films op de Redmi Pad.

 

Voorkom schade aan jouw Xiaomi Redmi Pad

Het is belangrijk om je Xiaomi Redmi Pad tablet te beschermen tegen onverwachte schade. Gelukkig hoeft het kiezen van de juiste bescherming voor je gadget helemaal niet moeilijk te zijn. Een stevige Xiaomi Redmi Pad hoes kan al een heel eind helpen. Er zijn diverse soorten waar je uit kunt kiezen, zoals backcovers of booktype hoezen. Backcovers zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld siliconen en kunststof materiaal. Siliconen backcovers zijn gemakkelijk aan te brengen vanwege het flexibele materiaal en bieden ook schokabsorptie. Kunststof backcovers passen strak om je toestel, wat kan worden vergeleken met een tweede huid. Dit materiaal is stevig en kan helpen om de Xiaomi Redmi Pad hoes tegen beschadiging te beschermen. Als je liever een praktische hoes hebt, kun je kiezen voor de booktype variant. Deze Xiaomi Redmi Pad hoes is vaak voorzien van een handsfree standaard en soms zelfs opbergvakjes voor notities of kleine items. Deze hoes is perfect voor het kijken van series, maar is ook handig op het werk. Een Xiaomi Redmi Pad hoes is een must voor elke tablet liefhebber!

 

Een frisse look

Een Xiaomi Redmi Pad hoes biedt bescherming tegen onverwachte schade en geeft je tegelijkertijd de mogelijkheid om je tablet een nieuwe en frisse look te geven. Er zijn verschillende soorten hoezen om uit te kiezen, zoals backcovers en booktype hoezen. Backcovers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in siliconen en kunststof, en bieden schokabsorptie en een stevige bescherming voor de achterkant van je tablet. Booktype hoezen zijn praktisch en bieden vaak een handsfree standaard en opbergvakjes voor notities en kleine items. Ze zijn ideaal voor het kijken van series of op de werkvloer. Kies voor een hoes met een leuk design of ga voor een backcover om het originele design van je tablet zoveel mogelijk zichtbaar te houden. Zorg dan wel dat je tablet ook een screenprotector heeft voor volledige bescherming. Bekijk het hele assortiment en kies de hoes die het beste bij je past.

 

Bekijk alle Xiaomi Pad 5 hoesjes
Bekijk de Xiaomi Pad 5 Pro hoesjes