iPhone oplader

Welke aansluiting heeft jouw iPhone?

Om te bepalen welke oplader geschikt is voor jouw iPhone is het belangrijk dat je weet welke aansluiting jouw iPhone heeft. Alle iPhones tot en met de iPhone 14 hebben een Lightning aansluiting en vanaf de iPhone 15 is dit een USB-C aansluiting.

Selecteer jouw iPhone

25 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 2 van 2

25 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPhone opladers ✔ Veilig online betalen ✔ Zeer snelle levering ✔ Webshop keurmerk ✔ 60 dagen bedenktijd.

 

Een iPhone oplader

Een iPhone kan natuurlijk niet zonder oplader. De hele dag door, wordt je telefoon intensief gebruikt. Of het nu gaat om zakelijke telefoontjes of prive zaken die je regelt met je telefoon. Het lijkt wel of je smartphone de hele dag in gebruik is. Het is dan ook niet gek dat de batterij na een tijdje leeg is. Met een iPhone oplader kan je je telefoon snel weer opladen, ongeacht waar je bent. Je kan de Apple oplader ook eenvoudig meenemen in je tas of auto zodat je zelfs onderweg je iPhone kan opladen. Je shopt je iPhone lader natuurlijk op Smartphonehoesjes.nl, de specialist voor telefoon accessoires.

Verschillende manieren om je iPhone op te laden

Je iPhone opladen kan op verschillende manieren. Misschien wel de meest gebruikte manier is natuurlijk via het stopcontact. Voor deze manier van opladen heb je een iPhone Adapter en Lightning kabel nodig. Het voordeel van deze twee aparte onderdelen is, dat je ook de mogelijkheid hebt om je iPhone alleen met de kabel op te laden. Dit zorgt ervoor dat je je smartphone ook kan opladen via je pc of laptop. Ideaal als je op kantoor bent of met je laptop buiten de deur op pad bent. Zit je veel in de auto? Dan heb je zelfs de mogelijkheid om je iPhone in de auto op te laden. Uiteraard is het ook mogelijk om je iPhone met een draadloze oplader te laden. Hiervoor vind je een aantal draadloze iPhone charger in ons assortiment. Als je je iPhone onderweg wil opladen is een Powerbank de juiste oplossing voor je. Kortom, met een iPhone oplader heb je nooit meer een lege batterij! Hieronder hebben we alle mogelijkheden hoe je je iPhone kan opladen nogmaals voor je samengevat:

  • Met iPhone adapter + iPhone kabel via het stopcontact
  • Met iPhone kabel via je pc of laptop
  • Met een draadloze oplader
  • Met een autolader
  • Met een Powerbank

 

Verschillende iPhone opladers

Als je een iPhone bestelt, krijg je er niet altijd een oplader bij. Bij de nieuwe toestellen (iPhone 12 en iPhone 13) wordt geen iPhone adapter meer meegeleverd. Alleen de Lightning kabel zit er standaard bij. Als je nog geen iPhone adapter thuis hebt liggen moet je deze erbij bestellen om je iPhone op te laden via het stopcontact. Ben je nou erg ongeduldig of moet je vaak op het laatste moment je telefoon opladen? Dan is een snellader een uitstekende optie. Hiermee kan je razendsnel je iPhone opladen en heb je binnen no time weer een volle batterij. Ga voor een iPhone oplader die bij je past!

Je iPhone opladen met een Apple adapter

Je iPhone kan op verschillende manieren opladen. Een van de meest gebruikte manieren is met een iPhone adapter welke je in het stopcontact moet doen in combinatie met een Lightning kabel. De adapter voor iPhones en iPads wordt ook lichtnetadapter genoemd. Een lichtnetadapter is in verschillende soorten en sterken beschikbaar. Let bij de keuze van je adapter op de uitgang en welke kabel je hiervoor nodig hebt. Onze iPhone adapters beschikken over een USB-C of USB-A uitgang. Overigens kan je ook alleen de kabel gebruiken en opladen via je laptop of PC. Kortom, een handige manier van opladen voor zowel thuis als op kantoor.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit je telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Apple oplader wordt dezelfde dag nog verzonden indien je bestelt en betaalt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kan voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Behalve een iPhone oplader bestel je ook accessoires en hoesjes voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je iPadt.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de iPhone Powerbank
Bekijk de iPhone kabel
Bekijk de iPhone draadloze oplader