iPhone 6(s) Plus Accessoires

611 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Accezz Telefoonhouder bureau iPhone 6 Plus - Premium - Aluminium - Grijs
    Accezz Telefoonhouder bureau iPhone 6 Plus - Premium - Aluminium - Grijs
    Waardering:
      97%
    € 24,99 € 19,99
    -20%
    Op voorraad
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 5 van 26

611 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 6 (s) Plus accessoires ✔ Razendsnel verzonden ✔ Altijd snelle levering ✔ Webshop keurmerk.

 

Een accessoire voor uw iPhone 6 (s) Plus

Een phablet van het merk Apple, wie had dat gedacht? De iPhone 6 (s) Plus heeft met zijn grootte de kenmerken van een echte phablet, de combinatie tussen een ‘phone’ en een ‘tablet’. Het toestel is slechts 7 mm dik, wat voor Apple-begrippen erg dun is. Het toestel bevat een uiterst krachtige processor en is een echt juweeltje in de reeds bestaande collectie. Met de juiste accessoires voor uw iPhone 6 (s) Plus kunt u het maximale uit deze aanwinst halen.

 

Hallo muziek!

Naast het bellen, sms’en en appen, leent de iPhone zich ook uitstekend voor het luisteren van muziek. Met de juiste accessoires voor deze iPhone 6 (s) Plus kunt u uw muziek delen met de mensen om u heen of het juist voor uw zelf houden. Met een bluetooth speaker sluit u uw telefoon aan op de box, zonder dat deze fysiek aan de speaker verbonden hoeft te zijn. Erg handig op een feestje als u uw iPhone liever niet ergens achterlaat. Als u uw zelf graag een keer wilt afzonderen of ongestoord muziek wilt luisteren, biedt de in-ear headset de uitkomst: een iPhone 6 (s) Plus accessoire die voor rust zorgt!

 

Hulp bij het touchscreen

Door de grootte van deze iPhone, kan een hulpmiddel bij het bedienen van het display gewenst zijn. Het gevoelige touchscreen reageert op elke kleine aanraking, wat soms voor onhandige situaties kan zorgen. Diverse iPhone 6 (s) Plus accessoires bieden oplossing voor dit probleem, waaronder de stylus pen. Dit is een pen met een zacht, rubberen kussentje aan het uiteinde, dat met veel liefde uw touchscreen bedient. Deze accessoire voor uw iPhone 6 (s) Plus is erg subtiel en voorkomt tevens vettige vingervlekken op het beeldscherm.

De stylus pen heeft een maximale werking in combinatie met een screenprotector. Ook de screenprotector is een accessoire voor uw iPhone 6 (s) Plus die vettige vingervlekken voorkomt, maar het daar niet bij laat. Het dunne folie zet zich tevens in om uw beeldscherm krasvrij te houden en te beschermen tegen alle gevaren van buitenaf. De kans op krassen is, dankzij deze iPhone 6 (s) Plus accessoire, minimaal geworden!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

We hebben niet alleen iPhone 6(s) Plus hoesjes en accessoires, maar we hebben voor ieder toestel een uitgebreid aanbod aan hoesjes en accessoires. Vind direct een iPhone 7 hoesje of iPhone 7 Plus hoesje voor uw nieuwste aankoop!

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw iPhone 6 (s) Plus accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve iPhone 6 (s) Plus accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Producten voor dit toestel Dit product voor andere toestellen
iPhone 6/6s Plus alle hoesjes iPhone 8 accessoires
iPhone 6/6s Plus booktypes & flipcases iPhone 8 Plus accessoires
iPhone 6/6s Plus accessoires iPhone 7 accessoires
iPhone 6/6s Plus hoesje ontwerpen iPhone 7 Plus accessoires
iPhone 6/6s Plus hardcase hoesjes iPhone SE (2020) accessoires
iPhone 6/6s Plus tpu siliconen hoesjes iPhone SE (2016) accessoires
iPhone 6/6s Plus screenprotectors iPhone 6/6s accessoires