iPhone 7 Hoesje ontwerpen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl kun je jouw eigen iPhone 7 hoesje ontwerpen ✔ Altijd gratis verzending ✔ Uitgebreide ontwerpmogelijkheden ✔ In full color geprint.

 

Zelf uw iPhone 7 hoesje ontwerpen

Sommige smartphonegebruikers vinden één telefoonhoesje per toestel wel meer dan genoeg, terwijl anderen juist het liefste elke week een nieuw exemplaar aanschaffen. Herken je je in deze laatste omschrijving en wissel je het liefst dagelijks van telefoonhoesje? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met onze feature ‘iPhone 7 hoesje bedrukken’ kun je helemaal zelf jouw eigen iPhone 7 hoesje ontwerpen. De hoes is 100% uniek en daarnaast natuurlijk ontzettend persoonlijk. Tevens leuk om cadeau te doen!

 

Favoriete huisdier

Wat kun je allemaal op jouw iPhone 7 hoesje bedrukken? Je upload zelf een foto in ons systeem en kan deze vervolgens naar eigen wens aanpassen en bewerken. Dit kan een hippe selfie zijn, maar ook een familiefoto of een foto van jouw vriend of vriendin. Daarnaast is de huisdier ook ontzettend populair bij het ontwerpen van een hoesje met een foto voor jouw iPhone 7. Heb je een spontane foto met jouw hond, konijn, kat of hamster in jouw fotoalbum staan? Dan leent deze zich perfect voor het bedrukken van jouw iPhone 7 hoesje dat je zelf wilt ontwerpen. Vanaf nu geeft jou huisdier zelfs buitenshuis een liefdevolle knipoog.

 

Een hoesje met een foto cadeau geven

Het ontwerpen van jouw iPhone 7 hoesje wordt bij ons niet beperkt tot een foto. Je hebt tevens de mogelijkheid om een zelfgeschreven tekst of quote op het iPhone 7 hoesje te laten drukken. Bestaat er een quote die echt voor jou op het lijf geschreven is of moet je ontzettend hard lachen om een bepaalde uitspraak? Dan laat je deze natuurlijk bedrukken op het iPhone 7 hoesje dat je zelf gaat ontwerpen. Een zelfgemaakt quote hoesje is tevens leuk om cadeau te doen aan een vriend of vriendin.

De tekst die je op jouw iPhone 7 hoesje laat drukken, kan verschillende vormen aannemen. Zo kan je er ook voor kiezen om jouw vader, moeder, broer, zus of beste vriend(in) in het zonnetje te zetten door ze te verrassen met een lief tekstje. “Lieve papa, bedankt voor alles!” of “I love you to the moon and back!” Een andere leuke optie is het presenteren van een zelf ontworpen hoesje met een foto voor de iPhone 7. Je komt met een origineel cadeau thuis en reken maar dat ze het zullen waarderen dat je zoveel moeite genomen hebt om zelf een iPhone 7 hoesje te ontwerpen.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw ontworpen iPhone 7 hoesje met een foto wordt zo snel mogelijk naar jou verzonden. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw telefoonhoesjes. Je kunt naast het bedrukken van een iPhone 7 hoesje ook telefoonhoesjes ontwerpen voor tal van andere telefoonmerken of een kijkje nemen tussen een breed scala aan iPhone 7 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.

 

Producten voor dit toestel Dit product voor andere toestellen
iPhone 7 alle hoesjes iPhone 8 hoesje ontwerpen
iPhone 7 booktypes & flipcases iPhone 8 Plus hoesje ontwerpen
iPhone 7 accessoires iPhone 11 Pro hoesje ontwerpen
iPhone 7 hoesje ontwerpen iPhone XS hoesje ontwerpen
iPhone 7 hardcase hoesjes iPhone XS Max hoesje ontwerpen
iPhone 7 tpu siliconen hoesjes iPhone XR hoesje ontwerpen
iPhone 7 screenprotectors iPhone X hoesje ontwerpen