Motorola Moto G5 Plus hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Motorola Moto G5 Plus hoesjes ✔ Zeer snel geleverd ✔ Veilig en achteraf betalen ✔ Webshop Keurmerk.

 

Een hoesje voor uw Motorola Moto G5 Plus

De Motorola Moto G5 Plus is een toestel met een full-HD scherm van 5,2 inch. Verder beschikt de telefoon over een vingerafdrukscanner en een NFC-chip, die u kunt gebruiken om mobiel te betalen. Aan de achterkant zit een camera die foto’s van 12 megapixels schiet, terwijl u met de frontcam selfies van 5 megapixels kunt maken. Voor het voorkomen van schade aan het toestel kiest u voor een Motorola Moto 5G Plus hoesje.

 

Voorkom onnodige schade

Liefde maakt blind zegt men wel. Niet vreemd dus dat de pracht van uw smartphone u doet vergeten dat het slanke apparaat vol zit met kwetsbare onderdelen. Zonder Motorola Moto G5 Plus hoesje kan een enkele klap op de grond het einde van uw telefoon betekenen. Met iets minder pech blijft het toestel functioneel, maar blijft u achter met haperende apps en een verbrijzelde touchscreen. Om onnodige schade te voorkomen, zijn Motorola Moto G5 Plus hoesjes ontworpen met stevige en schokabsorberende materialen.

 

Ook van buiten beschermd

Zijn het niet de interne onderdelen, dan is het wel de buitenkant die uw smartphone er als een oudje uit laat zien. Intensief gebruik leidt tot kleine krasjes en onuitwisbare slijtagesporen. Met een hoesje blijft uw Motorola Moto G5 Plus als nieuw en krijgt hij bovendien een unieke uitstraling. Dankzij het ruime aanbod vindt u probleemloos een hoesje dat perfect aansluit bij uw eigen stijl. Of het nu gaat om een glinsterende backcover of een zakelijke Motorola Moto G5 Plus hoesje, een unieke cover is zo gevonden.

 

Onbezorgd meenemen

Waar u gaat, gaat uw smartphone. U neemt het toestel mee op vakantie, gebruikt hem op uw werk en bent er ook thuis druk mee in de weer. Dan is het wel zo prettig als u hem veilig kunt opbergen in een Motorola Moto G5 Plus hoesje. Een glas water dat omvalt kan het binnenwerk in no time beschadigen, terwijl de zandkorrels op het strand schade aan het binnenwerk kunnen veroorzaken. Bescherm uw telefoon tegen tal van risico’s met een Motorola Moto 5G hoesje om altijd onbezorgd op pad te kunnen.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Motorola Moto G5 Plus hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Motorola Moto G5 Plus hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Motorola Moto G5 Plus accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Motorola Moto G4 Plus hoesjes
Bekijk de Motorola Moto G4 Play hoesjes
Bekijk de Motorola Moto E7 hoesjes


Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!