Samsung Galaxy A70 hoesjes

743 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 5 van 31

743 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Hoesjes met koord

Hoesjes met koord Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

TPU & Siliconen hoesjes

TPU & Siliconen hoesjes Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de Samsung Galaxy A70

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy A70 hoesjes ✔ Geen verzendkosten ✔ Online afrekenen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.

 

Een hoesje voor jouw Samsung Galaxy A70

De A-serie van Samsung wordt steeds verder uitgebreid. Ditmaal met de Samsung Galaxy A70. Een krachtig toestel met een batterij capaciteit van maar liefst 4400 mAh. Het stijlvolle design en haarscherpe camera maken het plaatje compleet. Een prachtig toestel in de middenklasse van de smartphonemarkt. Zo’n mooi toestel verdient natuurlijk de beste bescherming middels een Samsung Galaxy A70 hoesje!

 

Bescherming middels een Samsung Galaxy A70 case

Een hoesje voor je telefoon is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daarom kan ook een Samsung Galaxy A70 case zeker niet ontbreken. Een barst in je beeldscherm, een kras in het prachtige design of een afgebroken randje. Het zorgt allemaal voor frustratie. Je wilt immers zolang mogelijk genieten van een schadevrij toestel. Een Samsung Galaxy A70 cover komt dus als geroepen! Voorkom krassen en barsten in je beeldscherm en houd schade eenvoudig op afstand. Een Samsung Galaxy A70 hoesje maakt het mogelijk! In het bijzonder blijven krassen en stootschade op afstand, waardoor het toestel langer intact blijft. Ook wanneer je smartphone nat wordt tijdens een regenbui, zorgt een Samsung Galaxy A70 case voor bescherming. Door vocht kan de binnenkant van het toestel aanzienlijk beschadigt raken, dit wil je natuurlijk voorkomen. Erg belangrijk dus om je smartphone voldoende te beschermen. Safety first!

 

Een stijlvol hoesje voor de Samsung Galaxy A70

Een hoesje voor de Samsung Galaxy A70, die zijn in ontzettend veel verschillende designs en materialen verkrijgbaar. Elke Samsung Galaxy A70 case is anders. Siliconen, kunststof of leer. De mogelijkheden zijn eindeloos. In het brede assortiment van Smartphonehoesjes.nl zit ongetwijfeld een Samsung Galaxy A70 hoesje dat perfect bij je aansluit. Of je nou van strak en zakelijk houdt of van kleurrijk en opvallend. Er is voor ieder wat wils. Een zakelijke look kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden met een donkere kleur zoals bruin of zwart. Dit zorgt voor een chique uitstraling en kan gecombineerd worden met luxueus materiaal zoals leder. Natuurlijk kun je ook voor een informele Samsung Galaxy A70 case kiezen. Een cover met een trendy print of eentje in een fleurige kleur ziet er spontaan en vrolijk uit. Wil je liever een onopvallend hoesje, waar je dagelijks de deur mee kan uitstappen? Dan is een transparant hoesje of eentje in een basic kleur een geweldige tijdloze optie. De keuze is reuze en dat maakt de kans des te groter dat er een perfect hoesje voor jouw Samsung Galaxy A70 tussen zit!

 

Kies jij voor een backcover of een bookcase?

Een Samsung Galaxy A70 hoesje zorgt natuurlijk voor bescherming, maar er is meer! Zo zijn er verschillende hoesjes die nog meer voordelen met zich meebrengen. Ben je er nog niet uit of jij voor een backcover of een bookcase gaat? Dan kan deze informatie je helpen bij je keuze.

We beginnen met het toelichten van de backcover. Dit type Samsung Galaxy A70 case biedt bescherming aan de achterkant en zijkanten. Het hoesje is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk eentje van siliconen materiaal of eentje van kunststof materiaal. Een siliconen hoesje is erg flexibel en kan makkelijk buigen, hierdoor kun je de cover eenvoudig aanbrengen en verwijderen. De belangrijkste functie van het materiaal is het schokbestendige effect. Dit houdt in dat een hoesje voor de Samsung Galaxy A70 de schok opvangt en absorbeert. Een hardcase hoesje is gemaakt van stevig, hard materiaal en sluit daardoor erg slank en strak aan om je smartphone. Je hebt met dit Samsung Galaxy A70 hoesje amper door dat er iets om je smartphone zit, waardoor het eigen design goed zichtbaar blijft. Indien je een backcover met handige extra’s zoekt, is dit harde hoesje ook een uitstekende keuze. Er zijn namelijk kunststof hoesjes, welke voorzien zijn van een uitklapbare standaard of een (onzichtbare) pashouder aan de achterkant. Ideaal wanneer je net wat meer uit je Samsung Galaxy A70 cover wilt halen!

Een andere geliefde variant is de bookcase. Een booktype hoes zorgt voor bescherming rondom het toestel, dankzij de flap die je met magneet kunt afsluiten. Dit Samsung Galaxy A70 hoesje is gemaakt van kunstleder of echt leder. Dit materiaal is erg kwalitatief, waardoor je hoes een luxueuze uitstraling krijgen en tevens erg lang zal meegaan. Een duurzame Samsung Galaxy A70 case dus! Een andere reden dat veel mensen voor dit type hoesje kiezen, zijn de handige extra’s die de hoes vaak te bieden heeft. Zo zijn veel exemplaren voorzien van opbergruimte voor je pasjes, briefgeld en notities aan de binnenkant. Tevens kan je kiezen voor een exemplaar met een handsfree standaardfunctie, die voor meer kijkcomfort zorgt. Heb jij al een favoriet op het oog? Bekijk alle opties op Smartphonehoesjes.nl!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy A70 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een hoesje voor uw Samsung Galaxy A70 ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy A70 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy A9 (2018) hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A8 (2018) hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A7 (2018) hoesjes