Samsung Galaxy A54 Accessoires

627 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 2 van 27

627 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samsung Galaxy A54 (5G) Accessoires

De Galaxy A54 is een mid-range smartphone van Samsung. Het toestel heeft een 6,6 inch full HD+ AMOLED scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en is uitgerust met een Exynos 1380 processor, 6GB RAM en opslag van 128 of 256 GB. Daarnaast beschikt het over een 50 MP hoofdcamera, 12 MP ultragroothoek- en 5 MP macrocamera. De batterij heeft een capaciteit van 5000 mAh en ondersteunt 25 Watt snelladen. Het toestel is waterbestendig en heeft een IP67 certificatie. 

 

Wat voor accessoire neem jij?

De Samsung Galaxy A54 biedt vele mogelijkheden en is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een mid-range smartphone. Het kopen van accessoires biedt veel voordelen, waaronder een betere bescherming tegen schade, een verbeterde stijl en verschillende functies die jouw smartphone-ervaring verbeteren.  Als je het beste uit je Samsung Galaxy A54 (5G) wilt halen, zijn er verschillende accessoires beschikbaar die je daarbij kunnen helpen. Hieronder volgen enkele van de populairste accessoires voor deze telefoon:

Een autolader: met een autolader kun je je smartphone opladen tijdens het rijden.

Oortjes: oortjes bieden een uitstekende geluidskwaliteit voor muziek of telefonie.

Een selfie-stick: een selfie-stick maakt het gemakkelijker om zelfportretten te maken zonder dat je je arm uit hoeft te strekken.

Een draadloze oplader: met een draadloze oplader kun je je smartphone eenvoudig opladen zonder het gedoe van kabels.

Een styluspen: een styluspen komt goed van pas bij het bedienen van je smartphone.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw smartphone zo lang mogelijk kunt beschermen. Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.