Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes

797 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
  1. Belkin 3-in-1 Wireless Charger iPhone + Apple Watch + AirPods - 7.5W - Zwart
    Belkin 3-in-1 Wireless Charger iPhone + Apple Watch + AirPods - 7.5W - Zwart
    Waardering:
      100%
    € 127,99 € 99,99
    -22%
    Op voorraad
Pagina 5 van 34

797 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Hoesjes met koord

Hoesjes met koord Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

TPU & Siliconen hoesjes

TPU & Siliconen hoesjes Bekijk

Ontwerp jouw eigen hoesje

Vind snel een hoesje voor de Samsung Galaxy S20 Plus

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of powerbank met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Ontwerpen
Ontwerp jouw eigen hoesjeOntwerp jouw eigen hoesje

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S20 Plus ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.

 

Samsung Galaxy S20 Plus hoes kopen

De Samsung Galaxy S20 Plus is het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Bij dit toestel heeft Samsung zich vooral gericht op de camera’s aan de achterzijde. Ook beschikt de opvolger van de Galaxy S10 Plus over een nog snellere processor en een mooier en scherper scherm. Kortom, met de S20 Plus haal je kwaliteit in huis waarmee je nog vele jaren vooruit kan. Tenminste, als je er zuinig op bent. Een keer goed je toestel laten vallen op een stenen vloer maakt een vroeg einde aan de levensduur van je Galaxy S20 Plus. En dat zou natuurlijk zonde zijn. Zeker als je weet dat je dit toestel al onder de tien euro van een kwalitatieve bescherming kan voorzien. Wil je weten welke Galaxy S20 hoezen en cases er zoal zijn? En waar je op moet letten bij je aankoop? Lees snel verder.

 

Bescherm jouw Samsung Galaxy S20 Plus met een hoes

Je smartphone is je meest gebruikte accessoire. Dag in dag uit gaat je telefoon met je mee. Logisch ook want bijna je hele leven staat op je telefoon. Door dit intensieve gebruik is je telefoon ook erg kwetsbaar. De Samsung Galaxy S20 Plus kan relatief eenvoudig beschadigd raken als je hem uit je vingers laat glippen en hij een smak op de grond maakt. Eén forse klap kan al een weigerend systeem tot gevolg hebben. De bescherming met een Samsung Galaxy S20 Plus hoesje is dus pure noodzaak als je lange tijd van je telefoon wilt blijven genieten.

 

Met een Samsung Galaxy S20 Plus hoes bescherm je het uiterlijk van je telefoon tegen val- en krasschade. Een barst in het scherm of lelijke krassen op de behuizing zijn vaak zo opgelopen. Met een telefoonhoesje bescherm je het toestel tegen deze schade zodat je telefoon er langer als nieuw blijft uitzien. Ook schade aan de camera wordt voorkomen met een Samsung Galaxy S20 Plus hoesje. Door de solide bescherming zal de lens minder snel krassen en zal er minder snel stof in de camera komen.

 

Samsung S20 Plus hoesje kiezen: welke soorten zijn er?

Of je nou op zoek bent naar een Samsung Galaxy S20 Plus hoes met vrolijke kleuren, trendy prints of een foto van je gezin: alles is mogelijk. Hoesjesfabrikanten gaan helemaal los op de mogelijkheden voor de populaire Samsungs, waardoor er voor iedereen een passend hoesje te vinden is. Voordat je bepaalt hoe het uiterlijk van je hoes eruit moet komen te zien, kan het geen kwaad om de soorten cases uit te leggen. Ook daarin heb je namelijk verschillende soorten. Zo kan je kiezen uit back covers, book covers, flip cases en insteekhoesjes. Dat maakt de keuze om een Samsung Galaxy S20 Plus hoesje naar keuze te vinden een stuk makkelijker. Als je op zoek bent naar het goedkoopste Galaxy S20 Plus hoesje, dan raden wij een back cover aan. Dit is een beschermhoesje die de achterkant van je toestel beschermd. De voorkant blijft daarbij in takt. Een voordeel is dat je je telefoon op de normale manier kan blijven gebruiken als zonder een hoesje. Je hoeft dus geen boek open te klappen of je toestel ergens uit te schuiven. Superhandig zo'n Samsung Galaxy S20 Plus hoesje! Ook is bij een back cover altijd een inkeping voor de camera inbegrepen, waardoor je gewoon foto's kan blijven maken. Een nadeel is echter dat je telefoon wel beschermd wordt tegen vallen, maar je scherm nog altijd bekrast kan worden. Om te voorkomen dat je scherm stuk gaat, raden wij dan ook aan om bij een back cover altijd een screenprotector mee te bestellen.

 

Volledige bescherming met een booktype case

Naast een goedkope back cover hoes, kan je ook kiezen voor een telefoonhoesje dat zowel de voor- als achterkant van je S20 Plus beschermd. Een populair voorbeeld daarvan is de booktype case. Dit is een case die als een boek om je toestel heen wordt aangebracht. Zowel voor- achter- en zijkant wordt daarmee volledig beschermd. Meestal gaan deze hoezen ook gepaard met een handig opbergsysteem voor pasjes, zodat je hem als portemonnee kan gebruiken. Let er op bij je keuze voor een booktype hoes dat hij specifiek gemaakt is voor je Galaxy S20 Plus. Vaak wordt hij dan namelijk geleverd met een inkeping aan de achterkant voor je camera, zodat je je toestel niet steeds uit de hoes hoeft te halen als je een foto wilt maken.

 

Insteekhoesjes met koord

Als laatste kan je ook nog kiezen voor een insteekhoesje. Dit wordt ook wel een portemonneehoesje genoemd, omdat net als bij de booktype hoes, er ruimte is om je pinpassen op te bergen. Een insteekhoes is een soort tasje waar je je telefoon van bovenaf in kan schuiven. Met een handige koordje trek je je S20 Plus vervolgens weer naar boven als je hem nodig hebt. Een insteekhoesje met koord is handig omdat hij slank van formaat is en alle mogelijke kanten van je toestel beschermd. Alleen moet je je telefoon er wel uit halen als je hem wilt gebruiken.

 

Galaxy S20 Plus hoezen: materiaalkeuze

Naast soorten en kleuren, kan je ook voor verschillende materialen kiezen. Elke materiaalkeuze heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Je kunt bij een S20 Plus hoes kiezen uit: leer, leerlook, kunststof (hard) en siliconen (zacht). Een backcover wordt vaak van hard kunststof of zacht kunststof gemaakt. Harde kunststof heeft als voordeel dat het een grotere klap kan verduren, maar als nadeel dat je telefoon er moeilijker in- en uitgaat. Een siliconen hoesje voor je Samsung S20 Plus is dan weer een stuk prettiger te gebruiken. Kies je liever voor een luxe uitstraling? Dan is een leren hoesje voor je Samsung Galaxy S20 Plus echt wat voor jou.

 

Geschikte telefoonhoesjes voor iedereen

Een Samsung Galaxy S20 Plus hoes bied je telefoon niet alleen de best mogelijke bescherming, maar zorgt er bovendien voor dat je toestel er fraai uitziet. Door het ruime aanbod aan Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes vind je altijd een geschikt hoesje. Of je nu houdt van vrolijke gekleurde covers of juist meer een zakelijk imago wilt uitstralen, je vindt altijd een Samsung Galaxy S20 Plus hoesje dat bij je past.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy S20 Plus hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy S20 Plus hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je iPad en MacBook.

Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.

Bekijk de Samsung Galaxy S21 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S21 Ultra hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S20 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A51 hoesjes