Hoe breng ik een screenprotector aan?

Zelf stap voor stap meelezen? Bekijk hier het stappenplan.

Zelf stap voor stap meelezen? Bekijk hier het stappenplan.

Bescherm uw beeldscherm al vanaf €3,95 door het aanbrengen van een screenprotector ✔ Voorkom krassen ✔ Geen vuil en stof ✔ Geen schittering door zonlicht.

Waarom een screenprotector gebruiken?

Het meest kwetsbare gedeelte van je telefoon is toch wel het beeldscherm. Een krasje of barst zit vaak al in een klein hoekje. Je scherm kan dus wel een extra beschermlaagje gebruiken. Breng daarom een screenprotector op je beeldscherm aan! Het dunne folie of geharde glas is exact op maat gesneden en sluit naadloos aan op het display.

Behalve het voorkomen van krassen op je beeldscherm, heeft het aanbrengen van een screenprotector op het beeldscherm van je telefoon nog meer voordelen. Ook vuil en stof worden namelijk tegengehouden. Daarnaast bevatten sommige screenprotectors een speciaal laagje dat vette vingerafdrukken vermindert en tevens vervelende schitteringen door zonlicht in je beeldscherm tegengaat. Ook het meekijken van anderen op je beeldscherm is eenvoudig te voorkomen met dit handige folie of glas. Hiervoor kun je een zogenaamde ‘anti spy’ screenprotector aanbrengen op je beeldscherm, waarna je scherm niet meer vanaf de zijkant af te lezen is en pottenkijkers dus geen kans krijgen.

Wanneer je een screenprotector aanbrengt op je display voorkom je dus:

  • Krassen en beschadigingen op het scherm
  • Vuil en stof op het scherm
  • Vette vegen en vingerafdrukken op het scherm
  • Schitteringen door zonlicht in het scherm

Andere voordelen aan een screenprotector zijn dat ze geen lijm- of plakresten achterlaten op je beeldscherm bij het verwijderen. Daarnaast is het folie of glas haast niet zichtbaar, doordat het haarfijn op je beeldscherm aansluit. Hierdoor merk je nauwelijks dat de screenprotector op je display zit, terwijl je wel geniet van alle voordelen!

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code WJDNB5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.