iPhone 14 Pro Opladers

59 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 3 van 3

59 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

iPhone 14 Pro oplader kopen

Ben je op zoek naar een oplader voor je iPhone 14 Pro? Je hebt de keuze uit verschillende soorten opladers. Ontdek ons aanbod van iPhone 14 Pro opladers op Smartphonehoesjes.nl en haal je nieuwe oplader snel in huis.

Waarop letten bij een iPhone 14 Pro lader?

Bij je zoektocht naar een oplader voor je iPhone 14 Pro is het belangrijk om op de aansluiting te letten. De iPhone 14 Pro heeft een Lightning aansluiting en de meegeleverde USB-C naar Lightning kabel bij een iPhone 14 Pro past niet op elke lader. Zoek je een oplader waar je deze kabel voor kunt gebruiken? Kies voor een oplader met een USB-C aansluiting. 

Heb je een oplader liggen met een gewone USB-aansluiting? Of wil je een nieuwe oplader kopen met deze aansluiting? Bestel dan ook een USB-A naar Lightning kabel, deze past op de gewone USB-aansluitingen.

Hoe kies je een oplader voor je iPhone 14 Pro?

Welke iPhone 14 Pro oplader het meest geschikt is, is afhankelijk van je situatie en wensen. Heb je veel of weinig tijd? Wil je je telefoon thuis opladen of ben je veel onderweg? Heb je toegang tot een stroompunt of niet? Wil je alleen je iPhone 14 Pro opladen of meer apparaten tegelijkertijd aansluiten Dankzij de vele mogelijkheden vind je voor iedere gelegenheid de juiste oplader. Snelladen, draadloos opladen of je smartphone van stroom voorzien terwijl je in de auto zit: het kan allemaal. Bekijk ons aanbod van iPhone 14 Pro opladers en ontdek welk product aansluit bij je wensen.

Snelladen

Als je geen tijdnood hebt en je telefoon bijvoorbeeld ‘s nachts aan de oplader wilt leggen, is een standaard iPhone 14 Pro oplader voldoende. Maar wil je je iPhone 14 Pro opladen in een korte tijd? Met een snellader laad je je smartphone veel sneller op dan met een gewone oplader. Let op: kies voor een snellader met een USB-C naar Lightning kabel.

Draadloos opladen

Met een iPhone 14 Pro kun je je telefoon ook draadloos opladen. Je hebt geen rondslingerende kabels en adapters meer, maar voorziet je smartphone eenvoudig van stroom met een draadloze oplader of MagSafe oplader. 

Waar je ook bent

Als je veel in de auto zit, is een autolader een goede aankoop. Tegenwoordig hebben veel auto’s een USB-aansluiting. Een USB-kabel met Lightning aansluiting is dan voldoende om je telefoon op te laden. Of combineer de kabel met een autolader die je in de sigarettenaansteker bevestigt.

Je iPhone 14 Pro opladen zonder stroompunt? Met een powerbank laad je je smartphone altijd en overal op en zit je nooit meer met een lege batterij.

Bestel je iPhone 14 Pro lader bij Smartphonehoesjes.nl

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je alles wat je nodig hebt voor je iPhone 14 Pro en andere smartphones of apparaten. Van kwalitatieve hoesjes tot opladers en andere accessoires. Kies de oplader voor je smartphone en plaats je bestelling eenvoudig en snel. Je betaalt geen verzend- of transactiekosten en als je op werkdagen voor 21.00 bestelt en betaalt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.