iPhone 14 Opladers

59 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 3 van 3

59 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

iPhone 14 oplader

Bestel een iPhone 14 oplader voor thuis, op kantoor en voor onderweg. Met een draadloze oplader of een Lightning-kabel laad je jouw smartphone altijd en overal eenvoudig op. Dus raakt de accu leeg, ondanks dat die natuurlijk ontzettend lang meegaat? Of vind je het gewoon een fijn idee dat je altijd een oplader achter de hand hebt? Ontdek het uitgebreide assortiment. Zo vind je eenvoudig de oplader voor jouw iPhone die je zoekt, die je altijd vanuit voorraad kunt bestellen. 

Opladen met Lightning-kabel of draadloos

De iPhone 14 lader is beschikbaar in twee varianten:

  • Opladen met Lightning-kabel
    Jouw iPhone 14 heeft een Lightning-aansluiting, aan de onderzijde. Die kun je gebruiken om de smartphone op te laden. De klassieke iPhone 14 lader bestaat uit een Lightning-kabel met een stekker voor in het stopcontact. Let op: Apple levert alleen de kabel mee als je een nieuwe telefoon bestelt. Koop zelf een (wand)stekker, zodat je jouw smartphone ook bij een stopcontact in de muur kunt opladen.

  • Draadloos opladen
    Voorkom gedoe met kabeltjes, en leg jouw smartphone gewoon neer op de oplader. Jouw iPhone 14 is geschikt voor draadloos opladen. Het is voldoende om de smartphone neer te leggen, waarna het opladen vanzelf begint. En pak je de telefoon er weer af? Dan kun je die meteen gebruiken, dus dat werkt wel zo eenvoudig. 

Draadloos opladen kan zelfs op twee verschillende manieren. Apple gebruikt zelf MagSafe. Dat is de combinatie van een draadloze oplader en een magnetische ring. Daardoor plaats je de smartphone eenvoudig precies op de juiste plek, voor een efficiënte energie-overdracht. Bovendien maakt MagSafe meer mogelijk, zoals een Battery Pack op jouw smartphone of een handige wallet die je overal mee naartoe neemt.

Thuis, onderweg en op kantoor

Bestel een lader voor jouw iPhone 14, bijvoorbeeld om thuis, onderweg en op kantoor een extra exemplaar achter de hand te hebben. Dat voorkomt dat je de oplader steeds mee moet nemen, of dat je misgrijpt op het moment dat je ergens anders bent.
De opladers bestaan uit een paar onderdelen:

  • Lightning-kabel
    Als je met een kabel wilt opladen heb je voor de iPhone altijd een Lightning-kabel nodig. Je hebt de keuze uit kabels met een USB-A of USB-C-aansluiting aan de andere kant. Stem dit af op de oplaadpoort op jouw laptop of een ander apparaat die je wilt gebruiken, of op de wandstekker die je gebruikt.

  • Wandstekker
    Met een wandstekker steek je de oplaadkabel in een stopcontact in de muur. Kijk goed naar het type aansluiting dat je daarvoor nodig hebt. Apple gebruikt USB-C voor de nieuwste opladers met het meeste vermogen.
  • Autolader
    Onderweg opladen doe je met een autolader, geschikt voor een 12V-aansluiting. Of met een kabeltje die USB-A of USB-C verbindt met Lightning voor de poort op jouw smartphone. Kijk goed naar de aansluiting die je in de auto beschikbaar hebt. Of zorg ervoor dat je deze kabeltjes en stekkers standaard bij je draagt, om nooit zonder te komen te zitten. 

Opladers en powerbanks voor jouw iPhone

Je hebt de keuze uit diverse opladers voor jouw iPhone 14, net als handige powerbanks. Neem op die manier altijd een back-up met je mee, in de vorm van een lader of een extra accu die je met jouw smartphone kunt verbinden. Dan kom je nooit met een lege accu te zitten, dus maak je onderweg de mooiste foto’s, check je jouw e-mail en social media of ben je bereikbaar voor ieder telefoongesprek.

iPhone 14 oplader kopen

Je jouw online jouw iPhone 14 oplader kopen. We hebben die waarschijnlijk voor je op voorraad. Dat betekent dat we er meteen mee aan de slag gaan, waarna je jouw bestelling snel in huis hebt.