iPhone 6 / 6s Hoesje ontwerpen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl kun je jouw eigen iPhone 6/6s hoesje ontwerpen ✔ Altijd gratis verzending ✔ Voor 15u besteld, direct verzonden ✔ Goede kwaliteit.

 

Zelf jouw iPhone 6 / 6s hoesje ontwerpen

Een enkele blik op het scherm van je iPhone laat direct zien hoe persoonlijk het toestel is. De geïnstalleerde apps zijn precies afgestemd op je dagelijks leven, al je favoriete muziek staat erop en met één druk op het scherm verschijnen al je berichten. Een apparaat als dit verdient dus ook een uiterlijk dat op jou is afgestemd. Laat je iPhone 6 / 6s hoesje dus bedrukken met je eigen afbeeldingen en bescherm je smartphone op unieke wijze. Er bestaat geen betere manier om de uitstraling van je meest persoonlijke stukje technologie te customizen en perfect te laten matchen met je eigen stijl. Wanneer je zelf een iPhone 6 / 6s hoesje gaat maken, kun je gebruik maken van foto’s, aangeleverde patronen en zelfgeschreven tekst.

 

Een inspirerende look

Wie zelf een iPhone 6 / 6s hoesje ontwerpt, zal merken dat de afbeelding op de cover al snel onderwerp van gesprek is. Pronkt op de achterkant van je telefoon het tropische paradijs waar je de zomer hebt doorgebracht of een foto van je hond? Dan heb je niet alleen altijd je beste herinneringen op zak, maar ook een onderwerp voor een goed gesprek. Het eerste wat opvalt als je een telefoongesprek aanneemt is het opvallende, bedrukte iPhone 6 / 6s hoesje. En zeg nu zelf, waar kun je enthousiaster over praten dan die geweldige vakantie of je geliefde huisdier? Snel een iPhone 6 / 6s hoesje maken dus!

 

Een iPhone 6 / 6s hoesje maken voor een ander

Met een iPhone 6 / 6s hoesje dat u ontwerpt kunt u niet alleen uzelf blij maken, het is ook het perfecte cadeau voor een verjaardag, bruiloft of elk ander feest. Of het nu gaat om het afscheid van een goede collega, het huwelijksjubileum van uw ouders of simpelweg een leuke verrassing, de persoonlijke touch van zelf een iPhone 6 / 6s hoesje maken zal door iedereen gewaardeerd worden. Ga dus op zoek naar een leuke foto die aansluit bij de gelegenheid en versier de hoes verder met een leuke quote.

 

De juiste bescherming

Het door je ontworpen iPhone 6 / 6s hoesje wordt uitgevoerd in schokabsorberend siliconen materiaal. Hiermee word je smartphone beschermd tegen schokken en stoten. Valt het kostbare apparaat uit je hand, dan wordt zowel de behuizing als de kwetsbare technologie optimaal beschermd tegen beschadiging.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je ontworpen iPhone 6 / 6s hoesje wordt zo snel mogelijk naar je verzonden. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt naast zelf een iPhone 6 / 6s hoesje maken ook telefoonhoesjes ontwerpen voor tal van andere telefoonmerken of een kijkje nemen tussen een breed scala aan iPhone 6 / 6s accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.

 

Producten voor dit toestel Dit product voor andere toestellen
iPhone 6/6s alle hoesjes iPhone 8 hoesje ontwerpen
iPhone 6/6s booktypes & flipcases iPhone 8 Plus hoesje ontwerpen
iPhone 6/6s accessoires iPhone 7 hoesje ontwerpen
iPhone 6/6s hoesje ontwerpen iPhone 7 Plus hoesje ontwerpen
iPhone 6/6s hardcase hoesjes iPhone SE (2020) hoesje ontwerpen
iPhone 6/6s tpu siliconen hoesjes iPhone SE (2016) hoesje ontwerpen
iPhone 6/6s screenprotectors iPhone X hoesje ontwerpen